in

Natalija Barulić potvrdila da je u vezi sa Neymarom

Nikad nemojte shvatiti život preozbiljno, napisala je američka manekenka hrvatskih korijena Natalia Barulić (Barulich, 28) uz fotografiju na kojoj pozira u jednom pariškom restoranu s ponajboljim nogometašem svijeta Brazilcem Nejmarom (Neymar, 28).

Već duže se šuškalo kako je par zajedno, ona je odlazila na utakmice PSG-a, kad je bila slobodna od poslovnih angažmana odmah bi žurila natrag u Francusku, ali sve je ostalo na šuškanjima sve dok Natalia nije objavila fotku na svom Instagram profilu.

Da je Hrvatica potvrdila vezu s Nejmarom, najskupljim igračem u povijesti nogometa, za kojega su šeici izdvojili čak 222 miliona eura, sama je po sebi golema priča, ali to nije ni polovica toga… Bivši dečko atraktivne Barulić, koja osim hrvatskih ima i kubanske korijene, kolumbijska je pjevačka megazvijezda Maluma (26), ujedno i bivši ponajbolji prijatelj nogometaša Nejmara. A par nije imao lijep prekid.

– Bila je to toplo-hladna veza. Osjećala sam se kao da živim za svoa partnera, koji nije uvijek bio tu. Zapravo, bio je to jedan toksičan odnos. Ja sam davala 100 posto od sebe, a dobila bih možda 20 posto njega – rekla je nedavno Barulić o bivšem dečku.

Njemu se, očito, te riječi nisu pretjerano svidjele. U svom novom hitu “Hawaii”, koji je u mjesec prikupio 240 miliona pregleda, pjeva o bivšoj djevojci koja ga je ostavila kako bi se fotkala s drugima po društvenim mrežama. Iako tvrdi kako riječi nisu o Nataliji, svi, uključujući i Nejmara, sigurni su kako je pjesma o Nataliji. Pa je nedavno snimio sebe kako je pjeva i objavio je na društvenim mrežama te tako naljutio Kolumbijca.

PROČITAJTE  KRIJE JE KAO ZMIJA NOGE Ovo je supruga Dragana Stojkovića Bosanca

 

View this post on Instagram

 

Bonnie & Clyde 🔥💋 inside our new cover story for GQ shot in Paris out now ♥️ @neymarjr

A post shared by Ναtαlία Bαrulίch 🌹 (@natalia) on

U prošlosti su bili ponajbolji prijatelji. Nejmaru je on među najdražim izvođačima, posjetio je nekoliko njegovih koncerata, zajedno su pozirali na društvenim mrežama, ali čisto sumnjamo da ćemo takve scene ponovno gledati. Kako bilo, Nejmar, poznat kao serijski zavodnik, očito je opasno pao na Nataliju. Skupa su navodno skoro pa pola godine, što je za Nejmara, koji je inače ljepotice mijenjao na sedmičnoj bazi, velika stvar…

Autor: Krtice.net

Donosimo recept za najbolju krajišku kvrgušu!

Stari egipatski horoskop otkriva sve o nama: Saznajte koje je vaše glavno oruđe zavođenja!