in

Nedeljni horoskop: Nekome posao cvijeta, neko u ljubavnom raskoraku

Pogledajte šta vam zvijezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 1.6. do 7.6.2020. godine

OVAN

Hrana

Dosta će vam energije izvlačiti sedmica koja je pred nama – Ovnovi će pokušavati da kroz pojačane obroke, uglavnom one sa najvećom zastupljenošću mesa i mesnih proizvoda nadoknade ovo. Smanjite baš ovu kategoriju jer možete imati stomačnih problema. Mnogo više vam odgovara povrće.

Ljubav

Ovnovi će biti nervozni, njihovi partneri će biti nervozni. Kad postoji dupla nervoza, to je odličan preduslov za kojekakve simpatične ili manje simpatične rasprave i sukobe. A zašto ste oboje nervozni? Pa, zato što ste nezadovoljni – poslom, odnosom, životom, cjenom paprika na pijaci – potpuno je svejedno. A možda ste nezadovoljni i zato što sumnjate jedno u drugo pa pokušavate da „uhvatite“ ko tu mulja i šta. Ne ludujte, kulirajte malo, pričajte o stvarima koje vas povezuju a ne o onima koje vas razdvajaju. Slobodni – strasti vuku i igraju glavnu ulogu. Strasti prođu, a kajanja ostanu….

Posao

Ne znate gdje ste, ne znate gdje idete i šta se dešava. Jedino što znate je da vam mnogo toga nije jasno i da nemate pojma kako će se raznorazne poslovne situacije odvijati na dalje i čime će rezultovati. Ukoliko se mnogo budete uplitali u mentalna kalkulisanja – samo ćete sebe zarozati a da ne pričam da će vam to donjeti i pojačanu nervozu i svadljivost. Pa ko natrči – šef, kolega, saradnik, poslovni partner. Ništa vam to neće rješiti, samo ćete se poslije osjećati još neizvesnije. Radite, prionite na obaveze. Budite strpljivi.

Novac

Sve što je vezano za prilive sada dolazi na mišiće ili uz odlaganja. Samo troškovi funkcionišu super.

PROČITAJTE  Nakon što pročitate, nemojte zloupotrijebiti: Tajne vaših najbližih po Zodijaku

Zdravlje

Malo stomak, malo alergije, malo problemi sa kožom, malo pritisak. Sve po malo. Ali nervira.

BIK

Hrana

Vaš probavni sistem ne funkcioniše bajno i neće ga „popraviti“ to što ćete jesti više, to što ćete uzimati repete ili što ćete se hraniti brzom hranom. Neke namirnice vam sada ni malo ne prijaju i potrebno je da istražite koje i uklonite ih iz svoje ishrane.

Ljubav

Možda mislite da vam je sve jasno, ali definitivno nije. Možda mislite da ste otkrili razlog za čudna ponašanja partnera i još čudniji vaš odnos. E pa niste. Ipak, to ne znači da ne možete da se u ovoj nedelji nervirate, da ne možete da uđete sa voljenom osobom u neke napete situacije. To možete svakako ali bi baš bilo fino da to izbjegnete. Ukoliko pokrenete rasprave i neka raščišćavanja – uvešćete i partnera i vas u period koji može poprilično dugo biti ispunjen tenzijom. Kulirajte, volite se – jer emocija ovde postoji. Slobodni – ako uradite, kajaćete se. Ako ne uradite, kajaćete se. A vi sad kako god hoćete.

Posao

Obavljanje više poslova u isto vrijeme ili pak pretrpavanje obavezama može dovesti do problema u ovoj nedelji. Vaša snaga, energija i volja da nešto uradite nije sada slaba tačka, ali rasutost i razapetost jeste. Možete napraviti i greške i propuste – jeste da ćete vi to brzo ispraviti, ali ostaće nerviranje zbog istih i oduzimanje previše vremena koje će vas onda natjerati da žurite – što opet može dovesti do grešaka. Začarani krug iz kojeg je izlaz samo da se organizujete i ne preuzimate previše na sebe.

Novac

Nešto škripi na polju finansija. Ne gomilajte račune, ne rasipajte se u troškarenju.

PROČITAJTE  Horoskop otkriva: Koji je vaš stil uređenja životnog prostora?

Zdravlje

Ishrana je na prvom mestu jer vam baš ona može prouzrokovati zdravstvene tegobe. Takođe, pritisak.

BLIZANCI

Hrana

I vi morate da se dovedete u red u ovom segmentu i da prestanete da se ponašate opušteno prema sebi. Možete pretjerati sa nekim namirnicama, naročito u drugom dijelu sedmice – što može izazvati probleme i sa varenjem ali i sa pritiskom i krvnim sudovima.

Ljubav

Ukoliko pravite problem u svojim emotivnim relacijama – na prvom mjestu ga pravite sebi, pa tek onda partneru i odnosu. E sad kakav problem – ma ko bi to znao. Možete biti previše opušteni, možete svjesno ili nesvjesno praviti voljenu osobu ljubomornom, možete tripovati da vaše drago biće radi ko zna šta i ko zna sa kim….naći ćete vi već neki razlog ukoliko se potrudite. Da li može doći do svađe? Može. Problem je što može doći i do prekida, trajnog ili manje trajnog–zar je zaista važno–u svakom slučaju ćete se nervirati. Slobodni – sjedite gdje ste i ne radite ništa konkretno. Za svaki slučaj. Flertujte, to je dovoljno.

Posao

Ne muljajte ništa vezano za posao. Takođe, ne zanosite se nekim grandioznim šemama za zaradu. Obećanja – računajte da će vam tri posto biti ispoštovana, ostalo će pojesti mrak. Ukoliko imate velike poslovne planove, preispitajte ih i pokušajte da sve svedete na razumnu mjeru – i svoja očekivanja i način na koji ćete to uraditi. Pripremite se da se sve mijenja na dnevnoj bazi. Ne držite se čvrsto svojih zamisli već budite spremni da ih korigujete u hodu. I naravno – pokušajte da se što manje nervirate.

Novac

Prilivi su sada dosta stabilni. Ne ljuljajte ovu stabilnost povećanjem troškova.

PROČITAJTE  Dnevni horoskop za 10. januar: Jarčevi zabrinuti, djevici stiže novac, strijelac cvjeta!

Zdravlje

Sitne povrede, sitne reumatske tegobe, sitne alergije, ne baš sitni problemi sa stomakom.

Autor: D. K.

STIGLA DJEVOJČICA PRELIJEPOG IMENA: Željko Mitrović postao deda!

Žena glumca koji je izjavio da im je svinganje spasilo brak traži razvod od njega