in

Nekada slavnu Aliciu Silverston ljudi više i ne prepoznaju na ulici

Iza nje je brak s muzičarom Christopherom Jareckim, s kojim se vjenčala 2005. godine

Holivudska glumica Alicia Silverstone snimljena je u opuštenoj šetnji s dva psa u blizini svog doma na Beverly Hillsu vrijednog oko 600 hiljada dolara, koji je kupila još davne 1996. godine, u doba svoje najveće slave, piše Daily Mail. 

Danas 44-godišnja Alicia najčešće izlazi u sportskim izdanjima, pa trenerka i majica ispod koje je nosila samo sportski grudnjak nisu izostali ni ovaj put, a na licu s pokojom borom i podočnjacima nije imala nimalo šminke.

Tako nesređenu malo ko bi ju prepoznao na prvi pogled, ali paparazzima nije promakla.

Plavokosa glumica proslavila se ulogom Cher Horowitz u filmu Djevojke s Beverly Hillsa, no danas živi povučenijim životom i to tako posljednjih 20 godina nakon što se odlučila povući iz Hollywooda.

Danas piše knjige, posvećena je zdravoj prehrani i vješto krije detalje iz privatnog života.

Odluci da se povuče iz Hollywooda navodno je doprinijelo to što su ju počeli nazivati debelom nakon što je prikupila nekoliko kilograma viška. 

“Zvali su me debelom djevojkom, no to me nije potaknulo da idem na dijetu i dokažem se, već sam reagirala potpuno suprotno. Nisam htjela biti slavna”, rekla je Alicia u jednom intervjuu prije nekoliko godina.

Istakla je kako joj je sve to teško palo jer je holivudski život bio dosta komplikovan.

Iza nje je brak s muzičarom Christopherom Jareckim, s kojim se vjenčala 2005. godine i dobila sina, a razveli su se 2018. godine.

“Oni se još uvijek snažno vole i poštuju jedno drugo te će ostati vrlo bliski prijatelji, no donijeli su zajedničku odluku da će se rastaviti nakon što su zajedno proveli 20 godina. Imaju zajedničkog sina i ravnopravno će se brinuti o njemu”, rekao je tada glasnogovornik para.

PROČITAJTE  Kakva bahatost: Dara juri 158 km/h dok trešte narodnjaci...

Autor: K. B.

Zašto ne možemo spavati bez pokrivača, čak ni kada je pretoplo u sobi?

Snimljen bizaran trenutak između Melanije i Trampa nakon debate