in

Neviđen skandal u Zadruzi: Tara ŠUTNULA Miljanu u stomak, ona vrištala i tražila policiju!

Tara se nije smirila, pa je u jednom trenutku šutnula Miljanu u stomak

Sinoć je tokom emisije “Pretres nedelje” u Zadruzi došlo do fizičkog okršaja između Tare Simov i Miljane Kulić.

Tara je najpre sve vreme išla za Miljanom, provocirala je, unosila joj se u facu i vređala, a Nišlijka se trudila da ostane smirena.

“Ćelava debela k***o, ćelava debela k***o. Ti bi, ustvari, volela da si k***a, tebe neće niko da je*e…gledaj kosu, nemaš ništa”, govorila je Tara Miljani sve vreme dok je stajala ispred nje, a onda je počela da joj pipa periku, pa je reagovalo i obezbeđenje.

“Ne smeš da mi diraš lične stvari! Sklonite ovu ludaču od mene, bolesnica, nemojte da mi čupa periku!”, vikala je Miljana, a Tara ju je nakon toga pljunula.

Sukob se nastavio i u kupatilu, a zatim je iznervirani Nenad Aleksić Ša izveo Taru u dvorište i govorio joj kako izaziva Miljanu i da prestane to da radi.

Tara se nije smirila, pa je u jednom trenutku šutnula Miljanu u stomak, a Kulićeva je čučnula i počela da jauče od bolova, držeći se tamo gde ju je udarila.

Produkcija je odmah reagovala i obezbeđenje je istog trenutka izvelo Miljanu, kako bi proverili njeno zdravstveno stanje.

“Šutnula me je u stomak, imala sam kiretažu, u ranu me je šutnula! Istog momenta podnosim tužbu! Krvarim, zovite policiju odmah!”, vrištala je Miljana.

Autor: K. B.

Bolničkom dijetom smršajte 14 kg u dvije sedmice, a opet imate dovoljno vitamina i minerala

Kćerka Bill Gatesa progovorila o razvodu svojih roditelja: “Molimo vas za razumijevanje”