in

Nije Adele jedina: Imala je čak 110 kilograma, a sada je svima ponosno pokazala utegnuto tijelo

Jessica Simpson je uz pomoć trenera uspjela skinuti više od 40 kilograma prekomjerne težine

Britanska pjevačica Adele nedavno je uspjela šokirati cijeli svijet svojom drastičnom transformacijom i gubitkom više od 40 kilograma tjelesne težine, nakon čega je postala gotovo neprepoznatljiva i mnogi se pitaju kako joj je to pošlo za rukom.

No nije Adele jedina kojoj je to uspjelo. Njezina 39-godišnja američka kolegica Jessica Simpson nedavno je javno progovorila o gubitku kilograma nakon rođenja treće kćeri Birdie Mae s kojom je u trudnoći došla do 110 kilograma. A sada se novom figurom pohvalila na društvenim mrežama i to fotografijom na kojoj ponosno pozira samo u grudnjaku i kratkim hlačicama. Jessica je također uspjela smršavjeti više od četrdeset kilograma ali ne bez odricanja i napora.

Njezin trener Harley Pasternak otkrio je da su zajedno napravili plan o vođenju brige za njezino brige ali i koji će joj pomoći da se bolje osjeća u vlastitom tijelu.

“Nismo radili nikakve ekstremne dijete ni programe radikalnog vježbanja. Dogovorili smo se da će dnevno raditi 12 tisuća koraka, svaki dan prije nego legne u krevet. Potrebno joj je 7 sati sna, barem 1 sat dnevno bez tehnologije”, izjavio je Pasternak.

 

View this post on Instagram

 

Woke up before all 3 kiddos to get my steps in and spend time with me, myself, and I. Move move move for your own mental health. ??

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Uz to Jessica se drži lagane dijete koja se sastoji od tri puna obroka i dvije užive, a u organizam najviše unosi proteine namirnice bogate vlaknima.

Njezin najnovije objave na društvenim mrežama dobile su brojne pohvale i njezini su obožavatelji zaključili da izgleda sjajno.

“Izgledaš jednostavno predivno! Samo tako nastavi ljepotice”, poručili su joj u komentarima.

Autor: Krtice.net

ZLOČIN ŠOKIAO SRBIJU Komšija zatekao stravičan prizor: Tijela muškarca i žene pronađeni u lokvi krvi

OGLASILA SE MAJKA TIJANE AJFON Prilično je nevjerovatno šta je imala da kaže