in

Nini Badrić opsjednuti obožavatelj dolazio pred stan, zbog nje je išao i na Hvar

Neugodna iskustva

Slično kao Jelena Rozga, na meti previše revnog obožavatelja je i Nina Badrić. Pjevačicu je jedan muškarac učestalo uznemiravao želeći s njom ostvariti prisniji odnos.

Muškarac tu nije stao, naime, otišao je tolik-o daleko da se pojavljivao u Jelsi na otoku Hvaru, gdje je Nina prije nekoliko godina kupila stan, navodi “Slobodna Dalmacija”, a viđala ga je i u blizini svog stana u Zagrebu.

Nina se, navode, nakon svega morala obratiti policiji. Čitav slučaj je završio na sudu, a napasniku je izrečena mjera opreza koja se odnosi na zabranu prilaska Nini Badrić, zabranu bilo kakvog uspostavljanja veze s njom, kao i na zabranu uhođenja ili uznemiravanja.

Pjevačica je već ranije imala sličnih neugodnih iskustava. U dva navrata je morala reagirati policija.

– Očajan je osjećaj znati da vas netko stalno prati. Razumna sam osoba i znam razliku između fanova i fanatika. U ovom slučaju ne radi se o fanu. Stravičan je osjećaj znati da vas netko konstantno uhodi i da dolazi na vašu kućnu adresu, da u svakom trenu zna gdje se vi nalazite. Ne preostaje vam ništa drugo nego potražiti pomoć policije ispričala je tad Nina.

Avaz.ba

Autor: A. P.

Evo kako većina muškaraca izgleda dok žene kupuju

“Najse*si djedica na svijetu” dobio kćer s 28 godina mlađom, otkrili i neobično ime