in

Nisam se seksala više od dvije i pol godine. Ne nedostaje mi

Ruska voditeljica i glumica Dana Borisova (43) privukla je pažnju javnosti nakon što je nedavno gostovala u jednom talk showu

Ruska voditeljica i glumica Dana Borisova (43) privukla je pažnju javnosti nakon što je nedavno gostovala u jednom talk showu.

S voditeljicom je pričala o ‘svemu i svačemu’, a gledatelje je najviše iznenadila izjavom kako se nije seksala više od dvije godine.

Govori da joj spolni odnosi uopće ne nedostaju, a kao da to nije dovoljno, šokirala je priznanjem kako je ranije prodavala tijelo za novac.

– Dogodilo se to tri ili četiri puta kad sam bila na drogama. Nisam imala novca pa sam morala odvesti svoju kćer kod oca – otkrila je.

Ispričala je kako je tada pokušala ‘ležati poput vreće krompira’.

– Legnete, zatvorite oči i pomirite se s tim. To je sve – iskrena je.

Upravo zbog takve prošlosti ovoj Ruskinji, kaže, nije do seksa. Danas tvrdi da se nikad ne bi vratila takvom životu niti bi prodavala svoje tijelo jer je to, smatra, ‘jezivo kad ste trijezni’.

– Nisam se seksala više od dvije i pol godine, ali to je moja odluka. Ne nedostaje mi – objasnila je.

Atraktivna plavuša je nakon intervjua dobila ‘hrpu’ poruka podrške. Inače, nju na Instagramu prati gotovo pola miliona fanova, a nerijetko objavljuje golišave fotografije.

Autor: D. K.

Društvene mreže prepune su sprdnji na račun “doktora Tonija Cjepinskog”

Turkish Airlines nastavlja s letovima u junu, postepeno vraćanje u “normalu”