in

Njena ljubav sa 89-godišnjim mužem prkosi svim preprekama: Zli jezici tvrdili su da neće potrajati!

Ne mare za komentare

Mnogi su se čudili kada su 63-godišnja bivša manekenka Jerry Hall i medijski mogul Rupert Murdoch prvi put viđeni kao par u javnosti prije pet godina.

Zaruke su objavili u januaru 2016. godine, a 25 godina razlike očito im nije bio problem. Zli jezici tvrdili su da neće potrajati, no čini se da je par odlučio prkositi svim preprekama, pa tako i komentarima javnosti. Hall pak ima podužu historiju slavnih ljubavnika i supruga, a Murdoch je tek posljednji u nizu.


Jerry je odrasla u Dallasu u velikoj obitelji, a otkrio ju je agent dok se sa sestrom blizankom Terry sunčala u Saint Tropezu na francuskoj rivijeri. Preselila se u Pariz, gdje je živjela s pjevačicom Grace Jones, a tu je sve i započelo. Hall se pojavila na nekoliko naslovnica prestižnih časopisa poput Voguea i Cosmopolitana te je bila jedna od najtraženijih manekenki svoga doba. Pažnju je pak najviše privlačila odabirom muškaraca u svom životu.

Bilo je poznato kako su Jerry i umjetnik Andy Warhol veliki prijatelji. Proveli su brojne besane noći zajedno, Warhol je manekenku naslikao nekoliko puta, no mnogi su govorili da je par imao puno više od pukog prijateljstva. Nikada to nisu potvrdili.
Pjevača Briana Ferryja manekenka je upoznala 1975, godine nakon što se pojavila na naslovnici njegova albuma. Započeli su vezu, a samo pet mjeseci kasnije objavili su zaruke. Hall je u tom trenutku imala 19, a Ferry 30 godina. Dvije godine bili su zajedno, no nikada se nisu vjenčali. Na Brianovu nesreću, Jerry je upoznala pjevača benda The Rolling Stonesa Micka Jaggera 1977. godine i nakon toga ga ostavila.

PROČITAJTE  Razvela si se, šta sada? Nije kraj svijeta!

Turbulentna veza duga 23 godine
Jagger u tom trenutku također nije bio sam, već upravo suprotno, bio je u braku s Biancom. Ferryja i Hall pozvao je jednoga dana na večeru, a manekenka je kasnije ispričala kako je odmah shvatila da je Mick promatra čitavo vrijeme. Jerry je odmah raskinula zaruke te se počela viđati sa slavnim glazbenikom, a Jagger je godinu kasnije ostavio suprugu. Par je bio zajedno 12 godina prije nego što su stali pred oltar. Ceremoniju su održali na Baliju 1990. godine. Tijekom turbulentne veze često su prekidali, a prije nego što su se vjenčali, Hall je Jaggera ostavila upravo zbog toga što nije htio pred oltar. Medijima su kasnije pričali kako su se samo “kratko razišli” da bi posložili misli. Dvije godine nakon vjenčanja Hall je glazbenika ponovno ostavila na neko vrijeme, no vratila mu se. Zajedno su dobili četvero djece.

Kada se rodila Georgia May, Jagger je ostavio Jerry te je s Carlom Bruni otputovao na Tajland. Nikada nisu potvrdili te priče, a Bruni je novinarima u to vrijeme rekla da je Jagger fosil i da ga supruga slobodno može zadržati. Zauvijek su se rastali 1999. godine, a Hall je istaknula kako više nije mogla podnijeti njegove prevare. Zajedno su proveli 23 godine, a Hall je tražila poništenje braka jer nije htjela zatražiti službeni razvod. Nakon razvoda Jagger i Hall imali su samo lijepe riječi jedno za drugo, a razlog tome su njihova djeca.

Poslije Jaggera Hall je ljubila suosnivača Microsofta Paula Allena. Paparazzi su ih uhvatili na njegovoj jahti, no nakon dva mjeseca nisu htjeli potvrditi da su ikada bili zajedno. Godinu kasnije našla se u naručju filmskog producenta Georgea Wauda, koji je 11 godina mlađi od nje. Par je bio dvije godine zajedno, a nakon toga Hall je išla od dečka do dečka, sve dok se nije ponovno skrasila s Murdochom.

Autor: A. P.

KO JE OVDE LUD?! Koronavirus je manje opasan od sezonske gripe, ali ima caka…

Horoskop za juni 2020. – Velike promjene nas očekuju!