in

Njene intimne snimke gledao je cijeli region, a ona je molila djecu: ‘Nemojte govoriti u školi da sam ja vaša mama’

Medijsku karijeru je započela pjesmom “Ogledalce, ogledalce”. U to vrijeme imala je 18 godina

Medijsku karijeru je započela pjesmom “Ogledalce, ogledalce”. U to vrijeme imala je 18 godina. Osmjehnula joj se zatim karijera TV voditeljke. Najčešće je vodila zabavne emisije, a onda joj je povjeren zadatak Loto djevojke

Voditeljka Suzana Mančić, prije nekoliko godina se suočila, kako je i sama isticala, sa najtežim periodom u svom životu.

Naime, veliku buru podigli su Suzanini intimni privatni snimci, koji su dospjeli u javnost. Prvi sa sadašnjim vjerenikom Simonom Ocomokosom, bankarom iz Grčke sa kojim je 17 godina u vezi, i drugi sa bivšim suprugom.

Voditeljka koja je je karijeru započela kao Loto djevojka, istakla je tada da se zbog nervoze i cijele situacije, nakon što su objavljeni njeni intimni snimci razblole, te da je od sramote djeci govorila da nikome ne pričaju da im je ona majka.

– Niko mi nije pomagao, sem, možda, par prijatelja i djece. Ja sam u jednom momentu govorila djeci: “Nemojte da govorite u školi da sam ja vaša mama”, a moja Natalija mi je rekla: “Ja se ponosim što si ti moja mama”. To su neke stvari koje vas dignu. Nikad ne znaš šta te u životu čeka, ali moraš bar pred sobom da budeš čist. Od silnih stresova sam dobila holesterol ali, ćuti, dobro sam prošla, moglo je biti mnogo gore – rekla je kroz smijeh Suzana za “Blic” jednom prilikom.

Suzana se rodila u Beogradu. Medijsku karijeru je započela pjesmom “Ogledalce, ogledalce”. U to vrijeme imala je 18 godina. Osmjehnula joj se zatim karijera TV voditeljke. Najčešće je vodila zabavne emisije, a onda joj je povjeren zadatak Loto djevojke.

PROČITAJTE  Šta se desi ako mjesec dana ne perete zube?

Pjevala je, vodila emisije, glumila, a oprobala se i u pozorištu. Isticala je stalno kako je multitalentovana, ali i da javnost u Srbiji to često nije znala da razumije.

Autor: Krtice.net

Od bogate tatine curice iz B. Hillsa do preživljavanja u reality emisijama

MUŽ JE NAGOVORIO: Srpska voditeljica se slikala gola za novac