in

Nježna elegancija: Lakovi koje vole i kratki i dugi nokti

U raznim područjima života jednostavnost je često ključna, a ta ista jednostavnost često se pokaže najboljim izborom i kada je u pitanju manikura.

Stil uređenja noktiju koji je u ovoj godini jako popularan je upravo takav – jednostavan. Radi se, naime, o mliječnim noktima, odnosno noktima koji su nalakirani lakovima u nježnim bijelim i eventualno puderasto rozim nijansama koje su djelomično prozirne.


Ova manikura istovremeno je mininalistička i elegantna, a odnosi se na boje lakova koje, između ostalog, zauzimaju prostor između jako prozirne i potpuno neprozirne, nalik korektoru, bijele boje.

Za razliku od kompliciranijih manikura za koje je često potrebno imati nešto duže nokte, ova je idealna jer izgleda odlično na svim dužinama, odnosno i na dugim i na kratkim noktima.

Na kraju, ako svoje nokte volite uređivati sami, dodatan plus je činjenica da je ovaj izgled vrlo jednostavno postići i kod kuće. Sve što trebate je dobar lak za nokte.

Ovisno o nijansi laka i o tome koliko je proziran odlučite hoće li vam biti dovoljan jedan sloj ili ćete bolji rezultat postići nanošenjem dva sloja.

izvor: zadovoljna.hr

Autor: A. P.

Dijete vam je uprljalo omiljenu bijelu majicu? Evo kako ukloniti baš svaku mrlju

Sud kažnjava Severinu zbog objava na društvenim mrežama