in

Njihovi stanovi izgledaju užasno – ovo su najneuredniji horoskopski znakovi koji se rijetko sjete da očiste

Da li je riječ o kreativnom neredu ili o pravom haosu? Osobe rođene u pojedinim horoskopskim znakovima ne brinu previše za to kako izgleda njihov životni prostor

Od svih znakova, ova četiri su najneurednija. Da li imaju izgovor za to?

 

Blizanci

 

Blizanci nisu neuredne osobe po prirodi, ali kako su stalno u nekom pokretu, nemaju previše vremena za pospremanje i čišćenje. Takođe, ponekad nastoje da odmah pospreme nered iza sebe, ali ako to nije u najboljem trenutku, ostaviće sve za kasnije, a ako im se takva situacija ponovi nekoliko puta, u njihovom domu zavlada pravi nered.

 

Lav

 

Iako generalno nisu neuredni, Lavove zanima mnogo stvari pa će uvijek odabrati da rade bilo šta pametnije. Zbog toga im pospremanje i čišćenje dolazi kao zadnja tačka dnevnog reda pa je za ljude rođene u ovom znaku najbolje da imaju kućnu pomoćnicu ili nekoga ko će za njima da čisti, piše Noizz.rs.

 

Strijelac

 

Strijelci sebe ne smatraju neurednim, ali su svjesni da brzo i lako mogu da nakupe nepospremljene stvari, pa će neko vrijeme da odgađaju spremenje. Iako nesvjesno priznaju da su neuredni, direktno to nikada neće reći pa će uvijek da tvrde kako vode računa o čistoći.

 

Vodolija

 

Vodolije neće redovno pospremati, ali kad im se nered nakupi, onda idu u drugu krajnost pa čiste i spremaju satima. Oni svoje stvari ostavljaju svuda i nisu perfekcionisti pa im nered i prljavština ne smetaju sve dok ne postane kritično.

Autor: Z. K.

Terorista iz Beča živio je u stanu koji mu je plaćao grad, dobivao i socijalu pomoć

Očajna majka Kujtima Fejzulaija: Gdje sam pogriješila?