in

Noćni klub u Beogradu otvorio vrata, pjevačice se zabavljaju

Popularni noćni klub Shisha Hill u Beogradu započeo je sa svojom ljetnom sezonom, a građani koji u Srbiji donedavno nisu u večernjim satima smjeli ni baciti smeće ispred zgrade, sad ponovno izlaze u noćni provod, baš kao nekada.

Sudeći po fotografijama iz kluba gostiju nije nedostajalo, a među okupljenima su se zabavljale o tamošnje pop-folk pjevačice Marina Visković, Edita Aradinović, Katarina Ostojić Kaya i Katarina Grujić.

Upravo Grujić je prije samo nekoliko dana proslavila 28. rođendan, a party naravno nije izostao. Katarina je počastila svoje prijatelje u jednom restoranu u Beogradu. Obećala je tada kako će poštovati sve higijenske mjere, a njezina je proslava bila ‘pod povećalom’.

Sve što sam sebi poželjela, već sam ostvarila. Pozvala sam samo sebi najbliže ljude jer sam savjesna i poštujem sve mjere koje su uvedene zbog korona virusa – rekla je pjevačica, a čini se da su Grujić i njezinim kolegicama sa scene izlasci poprilično nedostajali pa je nakon popuštanja mjera uslijedio ozbiljan ritam nadoknade noćnih provoda.

Zanimljivi događaji koji su se desili kroz istoriju na današnji datum, 23. maja

Francuzi trebaju prodati Mona Lisu za 50 milijardi eura da se financijski oporave