in

Noćni klub u Beogradu otvorio vrata, pjevačice se zabavljaju

Popularni noćni klub Shisha Hill u Beogradu započeo je sa svojom ljetnom sezonom, a građani koji u Srbiji donedavno nisu u večernjim satima smjeli ni baciti smeće ispred zgrade, sad ponovno izlaze u noćni provod, baš kao nekada.

Sudeći po fotografijama iz kluba gostiju nije nedostajalo, a među okupljenima su se zabavljale o tamošnje pop-folk pjevačice Marina Visković, Edita Aradinović, Katarina Ostojić Kaya i Katarina Grujić.

Upravo Grujić je prije samo nekoliko dana proslavila 28. rođendan, a party naravno nije izostao. Katarina je počastila svoje prijatelje u jednom restoranu u Beogradu. Obećala je tada kako će poštovati sve higijenske mjere, a njezina je proslava bila ‘pod povećalom’.

Sve što sam sebi poželjela, već sam ostvarila. Pozvala sam samo sebi najbliže ljude jer sam savjesna i poštujem sve mjere koje su uvedene zbog korona virusa – rekla je pjevačica, a čini se da su Grujić i njezinim kolegicama sa scene izlasci poprilično nedostajali pa je nakon popuštanja mjera uslijedio ozbiljan ritam nadoknade noćnih provoda.

Autor: D. K.

Zanimljivi događaji koji su se desili kroz istoriju na današnji datum, 23. maja

Francuzi trebaju prodati Mona Lisu za 50 milijardi eura da se financijski oporave