in

Nova serija na Netflixu podigla je mnogo prašine: Ako prekrše pravila, gube ogroman novac, ali ima caka…

“Too Hot To Handle” jedna je od novijih serija na Netflixu za koju se zakačila mnogobrojna publika

“Too Hot To Handle” jedna je od novijih serija na Netflixu za koju se zakačila mnogobrojna publika, a brojni fanovi na društvenim mrežama pišu kako su svih osam epizoda odgledali već nekoliko puta.

Radi se o reality showu koji je trenutačno najgledaniji diljem svijeta, a prati deset mladića i djevojaka koji dolaze u luksuzni rezort kako bi četiri tjedna ispijali koktele i flertali jedni s drugima iz čiste zabave. U realnosti ih dočekuje potpuno druga priča te moraju odbaciti sve seksualne aktivnosti i povezati se na drugom nivou.

To znači bez seksa, bez poljubaca i bez masturbacije. Skupa sa šansom da pronađe pravu ljubav, pobjednik showa kući nosi i 100.000 dolara.

Dok se još raspravlja o zgodama i nezgodama iz prve sezone, svi se pitaju sprema li se nastavak. Producentica showa Louise Peet otkrila je kako ima mnogo ideja za drugu sezonu, ali sve će još držati u tajnosti jer prvo moraju vidjeti kako će proći prva sezona.

U međuvremenu su se snašli te su poput serije “Tiger King” objavili posebnu epizodu snimljenu u vrijeme pandemije koronavirusa kako fanovi ne bi dugo čekali na nastavke. U isto vrijeme dok mnogi hvale show, na internetu se našlo i dosta onih koji ga mrze. Kritičari smatraju kako je serija samo imala sreće s vremenom u kojem je objavljena, no konačnu presudu na kraju će donijeti sam Netflix o tome koliko im se isplati uložiti u nastavak popularnog showa.

Autor: Krtica.net

Zbog nje se za “Playboy” davao posljednji dinar: 30 godina kasnije ima četvoro djece i izgleda fenomenalno

Test ličnosti: Izaberite čovječuljka koji najviše liči na vas