in

NOVE PROFESIJE: Evo kojim poslovima se bave estradnjaci za vrijeme korone!

Trbuhom za kruhom

Zbog koronavirusa mnogi estradnjaci su ostali bez osnovnog priliva novca, pa su tokom višemjesečne pauze našli nova zanimanja.

Goga Sekulić uzela je stvari u svoje ruke. Ona je protekli period, dok nije pjevala, iskoristila da pokrene novi biznis.

Ambiciozna sam tako da se od mene očekivalo da ću raditi i pored muzike. Pokrenula sam platformu za vozače. Biće tu još mnogo iznenađenja što se tiče posla, to je biznis 21.vijeka – navela je Goga.

Anica Milenković kaže da je prije korone imala posla preko glave, a kada je zavladao virus sve je stalo, a ona kao majka dvoje dejce morala je da nađe neki vid zarade.

Prije korone imala sam mnogo posla, nisam stajala. Onda je uslijedio ovaj haos i, naravno, da je posla manje. Ja sam neko ko nikada ne kuka nad sudbinom. Nikada nisam imala muškarce sa parama, uvek sam u sebe ulagala sama. Imam dvoje djece, ćerkicu Barbaru i sina Filipa, kojima sam najpotrebnija sada kada rastu. Prošla godina je bila odlična za pjevanje. Onda je došla korona i posla više nema – navela je Anica i dodala:


Nedavno sam čuvala jednu baku koja ja, nažalost, preminula, bila je vezana za krevet. Sada čuvam njenog muža. Ta briga o starim ljudima je nešto što mene ispunjava. Ja se ne stidim, ja sam sposobna. Znam da ako sutra ne budem mogla da zarađujem pjevanjem, naći ću posao. Ne stidim se da ispričam nekome kako se babi briše dupe, pa kako je kada počne da se guši, kada treba da je okreneš na stranu da se ne uguši. Te ljude treba presvlačiti, te ljude treba kupati, većina njih nije sposobna, stari su, bolesni. Ja sam uvijek imala da se okrenem poslu koji će mi donijeti hljeb u kuću za moju djecu. Ponosna sam na sebe što mogu svakakav posao da radim. Ja sam odrasla na selu, čuvala sam koze, ovce. Muzla sam krave. Radila sam sve što se radi na selu.
Branka Blek Rouz sada kopa krompir i kaže da joj je to bolje ljetovanje nego na najluksuznijim plažama.

PROČITAJTE  VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO Objavili su na šta će ličiti Evrovizija ove godine

Evo sa ljetovanja pravo u baštu, vadimo krompir. Svi koji idete po teretanama, a svi me pitate odakle mi ovakva linija, brate – istakla je Branka.

Autor: A. P.

Kada vidiš da te ljudi varaju, ponižavaju i zanemaruju – samo napravi OVO!

ZBOG RASKIDA VEZE: Automatskom puškom usmrtio partnericu pa presudio sebi