in

Novi dokazi o ekipi Velje Nevolje: I policija zapanjena onim što je pronađeno u telefonu privedene djevojke

Djevojka je pristala na saradnju i za sada je na slobodi

Do ključnih dokaza protiv kriminalnih grupa Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, Marka Miljkovića i Darka Eleza, pored ostalih materijalnih tragova, policija i tužilaštvo došli su tokom vještačenja mobilnih telefona pripadnika ovih ekipa, ali i njihovih saradnika.

U telefonu jedne od privedenih djevojaka, koje su saslušane u prostorijama Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) pronađene su i fotografije sakaćenja ljudi, objavile su Novosti.

Riječ je o osobama čiji je nestanak zvanično prijavljen u policiji. Pomenuta djevojka je pristala na saradnju i za sada je na slobodi. Ona se, pored ostalog, tereti i da je dio ekipe koja je prala novac zarađen od Belivukovog i Miljkovićevog kriminala, koji su faktički postali ispostava “kavačkog klana” u Srbiji.

– Ove fotografije su dostavljene i Tužilaštvu za organizovani kriminal. To su toliko monstruozni detalji – navodi izvor.

Paralelno sa istragom svega za šta se sumnjiče Belivuk, Miljković i Elez, koji su, prema dosadašnjim operativnim podacima i saznanjima, bili pod patronatom određenih ljudi iz policije i državnih funkcionera, raskrinkava se mafijaška hobotnica, koja je svoje pipke ispružila i do najviših političkih struktura.

Avaz.ba

Autor: A. P.

Patnja, bol i muke male Milice iz Banjaluke: Traži se pomoć dobrih ljudi

Šokantni detalji zločina na Podhrastovima: Smrskao supruzi glavu sa 39 udaraca čekićem pa je 13 puta izbo nožem