in

NOVI DOKAZI: Otkrivena još jedna baza Velje Nevolje, evo šta je policija pronašla

Postoje operativni podaci da bi na splavu, ali i u koritu rijeke Save moglo da bude odbačenog oružja

Policija je jučer detaljno pretresla popularni beogradskih splav “Freestyler”, za koji se sumnja da je bio jedna od baza pripadnika kriminalne grupe uhapšenog Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja.

Specijalci naoružani dugim cijevima i sa psima, ali i ronioci Žandarmerije, kako Kurir nezvanično saznaje, čitavog dana su češljali splav, ali i pretraživali Savu u potrazi za dokazima protiv klana.

– Postoje operativni podaci da bi na splavu, ali i u koritu rijeke Save moglo da bude odbačenog oružja, koje je korišteno u likvidacijama i drugim krivičnim djelima, a ne isključuje se ni mogućnost da su i na samom splavu vršena krivična djela – potvrđeno je za Kurir.

Pretresom prostorija na splavu nađeno je više ručnih satova, telefona i SIM kartica. Sumnja se da su ove stvari pripadale članovima Veljine grupe. Telefoni i kartice poslati su na vještačenje.

Postoji sumnja da je neko od uhapšenih pripadnika kriminalne grupe ukazao istražiteljima na splav kao mjesto na kojem se nalaze dokazi o vršenim krivičnim djelima.

Podsjetimo, policija je ranije otkrila i bunker na stadionu Partizana, ali i više kuća i vikendica koje su koristili članovi ove kriminalne grupe. Pripadnici Belivukovog klana, navodno, radili su kao osiguranje “Freestyler”, i to godinama.

Avaz.ba

Autor: A. P.

RODITELJI BIJESNI NA DŽEJLU ZBOG VEZE SA MARIJOM: Ona ih ubijeđuje da joj smještaju ljubomorne kolege

Banana dijeta: Watanabe metoda za brzo mršavljenje