in

Objava djevojke iz Sarajeva potresla Balkan: Nisam sponzoruša, ali ne želim da mi momak radi u Bingu za 500 maraka!

Oprečne reakcije u javnosti izazvala je objava djevojke iz Sarajeva na Facebook stranici pod nazivom “Spotted Sarajevo”, nakon čega su je mnogi nazvali “sponzorušom

Govorila je o tome kako ne želi prosječnog momka nego pravog “dasu” koji zna šta hoće. Brojni “komentatori” su je popljuvali na najgori mogući način. Ipak, ona je odlučila da pokuša objasniti svoje stavove.

Njenu objavu prenosimo u cjelosti.

– Dužna sam svima objasniti i replicirati na silne komentare kojima sam bila izložena… Jasno sam u svojoj objavi dala do znanja da ne želim prosječnog momka za sebe, a momak koji sa svojih 27 godina radi kao skladištar u `Bingu` (trgovački lanac, op.prir.) je upravo to, prosječan. Kao što je i za svaku normalnu curu, bilo u Sarajevu ili negdje drugo, prosječan i običan. I nije privlačan. Takvi tipovi jedva da su sposobni da se brinu o sebi, a kamoli o nekome drugom, ili eventualno budućoj porodici. Ja studiram medicinu, dajem sve u roku, ambiciozna sam i imam visoke zahtjeve i standarde. Znam da vrijedim i shodno tome, tražim takvog muškarca…

…Sve ove cure (sramota za ženski rod kakve su mi komentare pisale) su u stvarnosti najveće oportunistice koje na sva zvona pričaju da vjeruju u kokuznu ljubav, da im sve može pružiti neko kome je životna ambicija raditi dovijeka u skladistu, da im je muškarac po mjeri znojavi i pogrbljeni čovjek koji nosa pakete u `Bingu` za sitniš koji je jedva dovoljan da i on sami preživi mjesec – napisala je pa nastavila:

I dalje joj mnogi zamjeraju na nekim njenim stavovima

Sve one tako pričaju kad u virtuelnom svijetu treba osuditi nekoga ko je samo želio biti iskren. A u realnom svijetu, sve ove cure računaju i kalkuliraju ko im je bolja prilika, navečer kad se osame, smišljaju taktiku kako da pronađu nekog sa dobrim pasošem, i sa bijesnom mankinom i dobrim poslom, da mogu da se uvale i obezbjede za čitav svoj život.

PROČITAJTE  Ovako je patrijarh Porfirije izgledao u mladosti

Takve romantične duše sto propagiraju da se može živjeti od lažnih emocija, patetične romantike i uvenulih ruža su najveće sponzoruše i takve uglavnom najbolje prođu u životu – smatra spomenuta djevojka i zaključuje:

– Nisam vidjela u Bingu da za kasom radi neka moćna Instagram manekenka, mahom su to sve cure i žene, koje su obični prosjek. I niko se i ne lakata za te cure, jer nisu nimalo privlačne. I onda se ovdje nađu neke precijenjene Facebook persone koje mi žele dijeliti neke životne lekcije. Zapitajte se, cure, koliko ste licemjerne u svojim komentarima, a svaka od vas želi da ima pored sebe momka koji će joj obezbjediti sve u životu, a na vama je da budete samo lijepe i zavodljive?

Nijedna od vas ne bi da se vozi u golfu dvici i da živi od 500 maraka mjesečno sa mužem koji lomi leđa u skladištu Binga?

Znate u teoriji, sve one padaju na orošene ruže, na svježu romantiku, na dubokoumne stihove Balaševića, na Oliverov sjetni pogled ka morskoj pučini, dok u praksi završe sa ćelavom i debelom sirovinom iz Njemačke, koji vozi bijesnog Audija – napisala je ona i tako dodatno podgrijala komentatore – napisala je.

I dalje joj mnogi zamjeraju na nekim njenim stavovima, ali itekako postoje i oni koji smatraju da sve što je rekla ima čvrstog uporišta.

Autor: Krtice.net

Svijet oplakuje smrt prelijepe Zare, a u njenoj domovini odvratne stvari: “Bit ćeš kažnjena u zagrobnom životu”?!

Ovi psi još uvijek misle da su bebe. Ali nisu