in

Objavila selfie pa shvatila kakvu je samo grešku napravila

Kada je 22-godišnja Shannon Butt objavila svoj selfie iz zahoda na društvenim mrežama, nije primijetila detalj u pozadini zbog kojeg je fotografija postala hit na internetu.

“Bila sam u društvu i prijatelji su me upozorili da dobro pogledam fotku koju sam objavila. Kada sam shvatila grešku, počela sam se smijati i pomislila sam kako odmah trebam obrisati fotografiju”, rekla je za Unilad i otkrila da je selfie već bio više od pola sata dostupan na njenom Instagramu prije nego što ga je obrisala.

Naposljetku je ipak htjela ovaj smiješan incident podijeliti sa svima pa je na Twitteru objasnila što se dogodilo.

“Tek sam nakon skoro 40 minuta shvatila da se u pozadini na mojoj fotografiji vidi i moj dečko u odrazu ogledala, koji si doslovno briše guzicu”, objasnila je.

 

Mnogi korisnici Twittera počeli su zbijati šale na račun fotografije te ih je zanimalo zašto se Shannon uopće fotografirala dok joj je dečko na zahodu obavljao nuždu.

“Ja sam došla prva u zahod i rekla sam mu da se fotografiram kada je ušao, ali on je samo nastavio za svojim poslom pa sam nastavila i ja”, rekla je.

Na internetu se također raspravljalo i o načinu na koji dečko briše stražnjicu.

“Ko si briše stražnjicu dok stoji na nogama?” zanimalo je jednu komentatoricu.

“Ono što mene plaši je to što ne vidim WC papir u njegovoj ruci”, napisao je drugi komentator.

Autor: D. K.

Nisu joj vjerovali da je djevojka košarkaškoj legendi, a njegovi roditelji nisu bili na vjenčanju jer su se protivili tom braku

Kako ih zauvijek zadržati: Vodoliji osigurajte stalni izazov, Jarcu krajnju odanost!