in

Očajna majka dječaka koji su se utopili: Slikala sam mrtve sinove, nemam nijednu njihovu sliku!

Dječaci od pet i sedam godina potonuli dok su se kupali kod Lazarevca, lkekari se sat vremena borili za njihov život, ali, nažalost, obojica su preminula.

Tragedija se dogodila oko tri sata, a mališani su poslije izvlačenja iz vode davali znake života i ljekari su više od sat vremena pokušavali da ih spasu, ali, nažalost, obojica su izdahnula.

Dragana Metić, majka dječaka, za Kurir kaže da je sa suprugom i djecom juče došla na plažu da se rashlade.

– Prvi put smo bili tamo, moji sinovi nisu znali da plivaju. Bila sam blizu njih, gledala malu, a oni su bili u vodi do koljena. Možda je 10 minuta prošlo kada sam primjetila da ih nema, počela sam da kukam i dozivam pomoć i govorim svima da su mi se sinovi udavili. Ljudi su mi pritekli u pomoć i tražili ih. Izvukli su moja zlata. Ležali su onako mali, jedan pored drugog – priča uplakana majka.

Ona tvrdi da spasioci nisu odmah ušli u vodu, već da su ih prvo tražili po obali, misleći da su se izgubili na plaži.

– Šta ću sad da radim jadna ja, ostala mi je samo moja malena. Otišla su mi oba sina, valjda je sudbina bila da se tako nešto desi – priča Dragana i dodaje: – Nisam mogla da gledam kad su oživljavali djecu. Nemam nijednu njihovu sliku, samo su me pustili da ih mrtve slikam, da imam barem jednu sliku za uspomenu – govori očajna majka dok drži telefon sa slikom dječaka.

PROČITAJTE  Dok ga policija ganja po državi: Oglasila se majka Darka Lazića!

Spasioci reagovali

– Spasioci su ronili i na dnu su prvo vidjeli jednog dečaka, a u blizini i drugog. Brzo su ih iznijeli na obalu, bili su bez svijesti, a Hitna pomoć, koja je već bila stigla, reanimirala je djecu više od sat vremena – kaže sagovornik Kurira.

Autor: Krtice.net

Koristan popis: 31 stvar u kući koju zaboravljamo očistiti, a trebali bismo

Petnaest godina staru “viljamovku” koristiće za dezinfekciju bolnice