in

ODLUČIO DA SE ZAPOSLI: Nećete vjerovati čime želi da se bavi Lukasov sin

Radio je kao vozač u “Grand produkciji” i kao lični šofer pjevača Milana Mitrovića

Lazar Vuksanović bio je na razgovoru za posao u jednom taksi udruženju jer ne želi više da traži pare oca Ace Lukasa.

Sin folk zvijezde Ace Lukasa Lazar Vuksanović (25) navodno hoće da bude taksista! Folkerov nasljednik više ne želi da finansijski zavisi od oca, pa je bio na razgovoru za posao u jednom taksi udruženju.

– Lazar već neko vrijeme nije zaposlen i uveliko traži posao. On već ima iskustva kao šofer. Radio je kao vozač u “Grand produkciji” i kao lični šofer pjevača Milana Mitrovića – započinje priču izvor blizak porodici Vuksanović.

Ističe da je Lukas prije četiri godine svom prvjencu kupio automobil.

– Lazar je želio da postane menadžer, ali je još mlad da bi se bavio time. Zato mu je Aca kupio auto kako bi mu pomogao da zaradi neki dinar. Pošto mjesecima nema posao, već uzima pare od tate, riješio je da postane taksista. Pozvao je taksi kompaniju i zakazao razgovor za posao. Nije rekao da je Lukasov sin, ali su oni odmah prepoznali da je riječ o Lazaru jer nevjerovatno liči na oca. Nisu mu rekli odmah da je dobio posao, ali sam siguran da će ga zaposliti jer zamislite koliko je zanimljivo da vas po Beogradu vozi sin najpoznatijeg folkera na Balkanu – priča izvor Informera.

– Nikada nisam htio da imaju protekcije u životu samo zbog toga što su moja dieca. Učio sam ih da moraju da zasluže da bi nešto dobili. Naravno da sam uvijek mogao da im omogućim da imaju sve, ali šta bih time dobio? Sa 30 godina ne bi ništa radili i živjeli bi na mojoj grbači. Dao sam im smjernice i uvijek sam tu da im pomognem, ali ne i da im dam sve na tacni – ispričao je Lukas.

PROČITAJTE  Aca Lukas se pokajao: Nikad više neću pjevati na romskoj svadbi!

Autor: Krtice.net

Najsmrtonosnija životinja na svijetu: Do sada je ubila 52 milijarde ljudi!

Vlasnica slučajno obojila mačku u žuto pa njen ljubimac sada podsjeća na Pikachua