in

Oglasila se majka Darka Lazića. Jezive je stvari ispričala

Folker Darko Lazić nedavno je stavio tačku na vezu sa Marinom Gagić, a sada se oglasila i njegova majka Branka Lazić koja je otkrila koliko joj teško pada što se njen sin neće oženiti.

Darko je sam sve rekao. Nije više on mlad, ni nezreo. Kao i svaka majka, mislim da je vrijeme i voljela bih da se skrasi i posveti porodici, ali on zna najbolje šta će.

– Ima dovoljno godina, ali sam odlučuje kako će dalje i šta će. Za svađu je potrebno dvoje, nije samo on kriv…

Nisu tu u pitanju samo njegovi izlasci, bilo je tu više razloga što se oni odlučili da se rastanu, ali ja u to ne ulazim – kaže Lazićeva majka za Pink i otkriva u kakvim je sad ona odnosima sa nesuđenom snajkom Marinom, ali i koliko joj teško pada što njen unuk neće odrastati pored oba roditelja.

– Naravno da mi je žao zbog Alekseja, za njega je najbolje da odrasta uz oba roditelja, ali ja djeteta nisam željna, ja ću ga uvijek vidjeti. Sa Marinom sam ostala u dobrim odnosima, komuniciramo, čujemo se. Prvenstveno je bitno ostati u dobrim odnosima zbog djeteta, ono ništa nije krivo i treba što mijenja da osjeti rastanak roditelja – rekla je Branka i otkrila da li je Ani Sević čestitala udaju, ali i koliko dugo nije vidjela unuka Lorenu.

– Nisam se čula sa Anom, čula sam da se udala. Želim joj sve najbolje. Ne znam ni da li joj je Darko čestitao, da li su se čuli… Lorenu nisam dugo vidjela, ne sjećam se tačno kad sam unuku vidjela posljednji put – otkriva majka Darka Lazića i priznaje koliko joj je teško nakon gubitka supruga Milana, ali i zbog emotivnog kraha svog sina.

PROČITAJTE  Nikad emotivnija: Seka Aleksić progovorila o najvećem gubitku u svom životu

– Još nisam došla sebi, još ne mogu da vjerujem da Milana više nema. Teško je, Darko mi jeste podrška, ali ni njemu nije lako sada… Jedno drugom smo podrška – završava Branka.

Autor: Krtice.net

KNIN ZAVIJEN U CRNO Sahranjen dječak koji je umro zaključan u automobilu, od mališana se oprostili sugrađani

ISTINOM PROTIV MRŽNJE Zašto Balkan ne može prevazići nacionalizam i podjele