in

Oglasila se majka stradalog Jovana Veselinovića (18): Jezive je stvari žena rekla

Policija mi je saopštila da je naš Jovan nastradao pod nerazjašnjenim okolnostima. Još uvijek ne znamo da li je nesrećan slučaj ili ubistvo, saopštila je danas kratko za medije majka Jovana Veselinovića (18), čije tijelo je danas poslije višednevne potrage pronađeno u zgradi u izgradnji u Nišu.

Jovanova majka Milica Cvetković navela je i da je u toku obdukcija tijela mladića koja će, kako je navela, dati odgovore.

– Apelujem na medije da se suzdrže i ne objavljuju da se Jovan ubio. U ime porodice zahvaljujem se svima koji su predhodnih dana bili uz nas – navela je Jovanova majka.

Jovanovo tijelo pronađeno je jutros oko 9.30 u Ulici Branka Krsmanovića u Nišu u nezavršenoj zgradi. Tragovi nađeni na licu mjesta ukazuju da je smrt nastala padom sa visine, ali zvaničnih potvrda još nema.

Podsjećamo, potraga za Jovanom trajala je od srijede 17. februara kada je posljednji put viđen živ oko 23 časa na Bulevaru Nemanjića i zadnji put lociran u rejonu Ulice Branka Krsmanovića.

Jovan, inače maturant Umjetničke škole iz Niša, te večeri sa društvom bio je kod jednog druga u Cvijićevoj ulici gdje su igrali video igre. Sa dvojicom drugova i drugaricom pošao je ka kući.

Otpratio je drugaricu do TC “Zona1” na Bulevaru Nemanjića, a mobilni telefon mu je od te noći nedostupan, od oko 4 časa iza ponoći, zbog čega je bilo nemoguće pratiti njegovo dalje kretanje.

Porodica kaže da nikada ranije nije otišao od kuće da se ne javi, da nije imao nikakvih problema i da je bio dobar đak, piše Blic.

PROČITAJTE  BEZ OGRANIČENJA U SAMO TRI ZEMLJE: Građani BiH mogu putovati u OVE zemlje

Autor: Krtica.net

Držite jaja u vratima frižidera? Evo zašto to nikako nije dobro

Dvije francuske tajne koje će vam zauvijek promijeniti način prehrane