in

OGLASILA SE MAJKA TIJANE AJFON Prilično je nevjerovatno šta je imala da kaže

Starleta Tijana Ajfon, uhapšena je kod Bijeljine kada je pokušala ilegalno da pređe granicu preko rijeke Drine i to u čamcu sa još tri djevojke koje je vodila na žurku

Starleta Tijana Ajfon, uhapšena je kod Bijeljine kada je pokušala ilegalno da pređe granicu preko rijeke Drine i to u čamcu sa još tri djevojke koje je vodila na žurku. Starleta je osumnjičenja za podvođenje i organizovanu prostituciju, pisao je Blic.

Kako se saznaje, roditelji joj nisu dizali glavu od stida.

– Roditelji joj spuštaju glavu od sramote zbog svega što se desilo. Otac joj je poljoprivrednik i vrijedan čovjek, a majka vaspitačica, i ženi se ne izlazi nigdje iz kuće. A kako i bi. Cijeli komšiluk bruji o hapšenju i protituciji, to je sada glavna tema – otkriva izvor.

Inače, Tijana je svojevremeno tvrdila i da su joj finansijeri otac i djed, a otac je htio da je se odrekne tokom “karijere” zbog raznih priča koje su kružile o njoj.

Međutim, majka koja je vaspitačica, kćerku je ranije dok je bila učesnica rijalitija sve vrijeme podržavala i branila.

– Ja sam zadovoljna kakvu kćerku imam i ponosna sam na nju kao i svaki roditelj na svoje dijete. Ja je podržavam u svim željama i ciljevima. Što se tiče tih priča u vezi sa prostitucijom i ostalim, ja vjerujem isključivo mom djetetu a sve ostalo me ne interesuje. Pa šta ako priča da je spavala s nekim muškarcima? Šta ima loše u tome? Ne smeta mi ni što se skida, nije jedina djevojka koja se razgolićuje i koja malo više popije, samo što je ona poznata i pred kamerama, pa to svi vide i znaju – rekla je ranije Slavica Maksimović.

Autor: Krtice.net

Nije Adele jedina: Imala je čak 110 kilograma, a sada je svima ponosno pokazala utegnuto tijelo

Detalji ubistva koje je šokiralo Srbiju: Ljekar ubio oca i majku iz lovačke puške