in

Oglasio se PR tim Branislava Lečića: Situacija nije dobra. Nimalo izgleda

Glumac Branislav Lečić nije se oglašavao povodom optužbi psihološkinje i jedne od najvećih mladih glumačkih zvijezda bivše Jugoslavije Merime Isaković da ju je silovao prije 43 godine. Njegov PR tim saopštio je da se glumac, zbog današnjih navoda u medijima, “ne osjeća zdravstveno najbolje”.

Kako su naveli, iz tog razloga, do daljeg, Lečić se neće obraćati javnosti, niti će komentarisati bilo kakve optužbe dok se ne završi postupak pred državnim organima.

„Molimo vas još jednom da ga ne uznemiravate jer se zaista ne osjeća dobro“, naveo je PR tim Branislava Lečića, reagujući vjerovatno na mnogobrojne upite medija u vezi sa izjavom Isaković.

Isaković je za „Nedeljnik“ ispričala da ju je Lečić silovao 1978. godine, kada je imala 18 godina.

„Opraštam ti, rekla sam mu tada, prije četrdeset godina. Opraštam, ali ne zaboravljam. Ti nikada nećeš shvatiti bol koji si mi nanio. Mnogostruki bol. Ako ikada čujem da si ikome nanio sličnu bol, svima ću reći šta se desilo. Ja sam svoju riječ održala. Branislav Lečić izgleda nije. Osjećam moralnu obavezu da podijelim svoje iskustvo u nadi da će moja ispovjest biti podrška i Danijeli Štajnfeld i ostalim žrtvama seksualnog zlostavljanja“, napisala je Merima Isaković.

Podsjetimo, glumica Danijela Štajnfeld je optužila Branislava Lečića da ju je silovao u maju 2012. godine, što je glumac porekao i odbacio te tvrdnje kao „najgnusniju laž“.

Lečić je krajem marta dao iskaz u policiji i objavio da je prošao poligrafsko ispitivanje. Potom je iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu saopšteno da se nastavlja „prikupljanje dokaza kako bi se donijela odluka o daljem toku postupka“.

PROČITAJTE  Doktorica iz Splita pozitivna na koronu, iako je vakcinisana

Autor: Krtica.net

STRANI MEDIJI TVRDE Hrvatska se raspada!

JAVNOST JE U ŠOKU Otkrili su ko je napadač koji je u SAD-u ubio petero ljudi