in

ONE SU LJETNI HIT: Torbe sa ručkama od bambusa morate imati!

Torbe sa ručkama od bambusa izazivaju asocijaciju na ljetnu toplotu i egzotične obale

Daleke 1947. godine, zbog nedostatka materijala, dizajneri su počeli da koriste nestandardna rješenja u svojim kolekcijama. Dizajner Guccio Gucci osmislio je tada novu torbu sa bambusovim ručkama, koja je kasnije postala kultni modni dodatak ove modne marke.


Za 70 godina, torbe sa ručkama od bambusa nisu izgubile na važnosti, već su naprotiv, još više ukorijenjene u DNK brenda, stičući nova stilska rešenja zahvaljujući Alessandru Micheleu.

U novoj sezoni proljeće/ljeto 2020. mnogo brendova bilo je inspirisano prirodnim materijalom i predstavili su moderne torbe sa bambusovim ručkama koje će ukrasiti bilo koji ormar.

Torbe sa ručkama od bambusa izazivaju asocijaciju na ljetnu toplotu i egzotične obale. Ali nemojte potcjenjivati ove modne dodatke, oni su prilično praktični za upotrebu u gradskom ritmu života. Dakle, dok je popularna torba Cult Gaia pogodnija za šetnje pored mora, onda je mala pravougaona Miu Miu savršena za svakodnevni izgled.


Ljubitelji jednostavnih oblika i lakonskih šema boja mogu pronaći savršene minimalističke torbice sa ručkama od bambusa u Prada kolekciji, a djevojke koje više vole stil Jackie Kennedy mogu pogledati nove Gucci bambus torbe.

Autor: Amina P.

Uhapšena Tijana Ajfon. Ni policija nije mogla vjerovati šta su sve našli tokom hapšenja

Tea Tairović sve otkrila: Danas je vrijeme nikad većeg bluda i nemorala!