in

ONO ŠTO SU KOMŠIJE OTKRILE O LJEKARU KOJI JE UBIO RODITELJE ŠOKIRALO JE SRBIJU Kako ovo objasniti?

Zoran Komatović (48) iz Novog Sada, jutros je u vikendici u naselju Doka, hicima iz lovačke puške ubio je svoje roditelje Ljubodraga (77) i Gordanu (66)

Zoran Komatović (48) iz Novog Sada, jutros je u vikendici u naselju Doka, hicima iz lovačke puške ubio je svoje roditelje Ljubodraga (77) i Gordanu (66).

Zašto je cijenjeni doktor digao ruke na roditelje utvrdiće istraga, a prema nezvaničnim informacijama “Blica” Zoran je priznao zločin.

Motiv ovog teškog ubistva se međutim još utvrđuje da li ubio zbog koristi ili je u tom momentu bio smanjeno uračunljiv i nesvjestan.

Prema nezvaničnim informacijama Zoran se sa roditeljima posvađao oko prodaje vikendice, u sremskokarlovačkom naselju Doka, u kojoj su bili juče ujutro. U bijesu je, uzeo lovačku pušku i pucao u oca i majku.

Tijela roditelja je ostavio u vikendici, a on je izašao i pri tome sklonio pušku.

Posle nekoliko sati, komšija je došao kod Komatovića da ih posjeti i ugladao mrtve Ljubodraga i Gordanu. Istraumirani čovjek odmah je pozvao policiju.

Obavljen je uviđj i ustanovljeno je da je Gordanu i Ljubodraga ubila treća osoba, a ne da su je neko od njih ubio supružnika pa sebe.

Operativci su ubrzo došli do materijalnih dokaza koji su ukazali da iza monstruoznog zločina u vikendici stoji njihov sin Zoran koji je uhapšen u Novom Sadu.

Osumnjičeni Zoran je jedinac Ljubodraga i Gordane.

– Ne možemo da vjerujemo da je digao ruke na njih dvoje. Bio je dječko za primer. Završio je Medicinski fakultet i dosta dugo živio sa roditeljima. Kada je odlučio da se osamostali, iznajmio je stan u Novom Sadu, a roditelji, posebno majka trudili su se da mu pomognu u opremanju – pričaju poznanici ove porodice iz Sremskih Karlovaca.

Radio je kao ljekar opšte prakse, u različitim ordinacijama širom Novog Sada, a svojevremeno je otišao i u Obrenovac, da kao doktor, pomogne unesrećenima.

PROČITAJTE  Covid ostaje: Naučnici projektovali šta će se desiti 2021.

– Imao je dosta pacijenata i svi su ga hvalili. Gordana je bila mnogo ponosna na njega. Stalno je pričala “doći će moj Zoran spremiću mu to i to”. Jedino mu je zamjerala što se nije oženio. Kad god bi našao djevojku, ona se nadala da će uskoro svadba, a kada bi raskinuli bila je razočarana – navode naši sagovornici.

O ubijenoj Gordani, domaćici, imaju lijepo mišljenje, dok za Ljubodraga, penzionisanog arhivskog radnika, kažu da je znao da “popije malo više”.

– Upoznali su se kada je Ljubodrag došao iz centralne Srbije u Sremske Karlovce. Gordana je rodom iz Rume. Cijeli brak su živjeli ovde. Skućili se, stan, vikendica, vinograd, Ljubodrag je pekao rakiju, imali su baštu. Sve u svemu bili su skladan porodica. Šta se desilo Zorana da digne ruku na njih, zaista ne znamo, niti možemo da razumijemo – kažu poznanici i ubijenih i od osumljičenog sina.

Autor: Krtica.net

‘Covid-19 je prevara osmišljena za izazivanje krize’!

BILA JE NAJLEPŠA JUGOSLOVENKA 80-IH GODINA Danas je nebiste prepoznali