in ,

Oprah Winfrey otvorila vrata vile od 90 miliona dolara: Ostaviće vas bez daha šta se sve u njoj nalazi

Oprah Winfrey je televizijski titan čija neto vrijednost iznosi 3,1 milijardu dolara

Uprkos kontinuiranom medijskom izlaganju, njena kuća u Kaliforniji držala se u tajnosti. Pa kako izgleda njen dom? Pogledajmo.

Oprahina vila nalazi se u Montecitu, jednoj od najluksuznijih zajednica u Americi. Okružene planinama Santa Ynez i obalama Tihog okeana, kuće u Montecitu uglavnom se kreću od milion dolara pa sve do 85 miliona dolara.

Posjetioci se ovdje često susreću sa poznatim ljudima. Pa kako je televizijska zvijezda odlučila skrasiti se na ovom ekskluzivnom lokalitetu?

Izgradivši ogromno bogatstvo tokom svojih skoro 50 godina provedenih u medijskom carstvu, Oprah je 2001. godine razmišljala o nekretninama kada se prilika ukazala sasvim slučajno.

Pozvana je na zabavu u prekrasnu kuću u Montecitu. Potpuno očarana njegovom ljepotom, Oprah je odmah odlučila da kupi kuću tamo.

Kuća je tada pripadala Robertu Velozu, gigantu za proizvodnju vazduhoplovne opreme, i nije bila na prodaju. Ipak, to nije moglo spriječiti Oprah da dobije svoju kuću iz snova.

Ponudila je Robertu oko 52 miliona dolara, što je u to vrijeme bilo jedna od najvećih prodaja privatne kuće u cijeloj zemlji. I ono što je Oprah dobila, zauzvrat, bilo je jednako izvanredno.

 

TRESE SE SRBIJA, LAŽEŠ GENERALE! Kakvu je naredbu izdao Đinđić izdao na Kosovu?

DR GLIGIĆ DALA ŠOKANTNE INFORMACIJE Ima sličnosti između variole i korone! Majka u Nišu umrla na porođaju, onda se probudila priroda