in

“Oproštaj od zlog gada”: Pepeo od kremacije muža koji ju je tukao prosula u smeće

Kad neko izgubi člana porodice, uobičajena reakcija je žalovanje, ali Marsha Widener za svojim suprugom Donom ne žali ni malo.

Kad neko izgubi člana porodice, uobičajena reakcija je žalovanje, ali Marsha Widener za svojim suprugom Donom ne žali ni malo. Naprotiv, čini se da joj se Don za života toliko zamjerio da je njegove posmrtne ostatke odlučila baciti u smeće.

Snimila se kako njegov pepeo prosipa u smeće, a otkrila je da to radi jer ju je suprug za života tukao. Tvrdi i da je velike probleme uzrokovao i svojoj djeci i roditeljima te da nitko ne želi zadržati njegov pepeo.

“Znam da nećete razumjeti zašto to radim. Njegova porodica ga ne želi, njegov brat ga ne želi, njegova djeca ga ne žele, oni zapravo žele da ga bacim u blato ili zahod”, rekla je Marsha i otkrila da ovaj potez smatra prikladnim jer je Don za života bio smetlar.

Dok sipa njegov pepeo u kantu, Masha vedrim glasom priča dalje.

“Ovo je za svu bol i sve probleme koje je uzrokovao mojoj djeci, meni i svojim roditeljima. Ovo je njegov oproštaj. Ovo je za svaki put kad me udarao u glavu. Udarao je mojom glavom o prozor”, govori ona.

Nešto pepela koje se prosulo po travi ugazila je nogom, a kad je istresla i zadnju mrvicu iz vrećice, zaključila je: “Adios amigo!”

Video je na YouTubeu objavila pod naslovom Posljednji oproštaj od zlog gada.

Autor: Krtice.net

Važno obavještenje iz Njemačke za svo stanovništvo Šengen zone

Planina iz GOT-a dnevno pojede 10 hiljada kalorija. Evo kako to izgleda