in

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku očekuje veliko bogatstvo

Osobama rođenim u znaku Blizanaca sudbina može donijeti veliko bogatstvo

Osobama rođenim u znaku Blizanaca sudbina može donijeti veliko bogatstvo. Ipak, česte su kod njih promjene finansijskog stanja, zavisno od okoline i situacije generalno. Ako im je jači podznak od znaka, postoji mogućnost za bitnu ispravku njihovog karaktera. Sinonim su za zbivanja vezana za nove trendove i društvo općenito. Niko im ne može gotovo ništa zamjeriti, pa čak ni kada su naporni, jer osvajaju jednim jedinim osmijehom.

Potreban im je neko ko ih nasmijava cijelog dana i ko im pruža najrazličitije vidove zadovoljstva. Dodatni plus je ako je ta osoba ujedno pametna i zabavna. Bitno je da može da ih podigne kada emotivno padnu. Ako pronađu osobu koja će im biti dovoljno zanimljiva i koja će im, osim ljubavnika, biti i najbolji prijatelj, Blizanci postaju odani i lojalni partneri, koji neće svjesno napraviti nešto čime bi ugrozili vezu.

Ljudi rođeni u znaku Blizanaca su, zahvaljujući vladavini planete Merkur, veoma vitalni, zaljubljeni su u život i znaju da žive. Lako savladavaju prepreke. Njihova snaga dolazi iz njihove sposobnosti prilagođavanja. Za njih forma nema nikakvu vrijednost. Ponašaju se prema sopstvenim pravilima. Dobri su govornici, zanimljivi, simpatični i prijatni. Uglavnom, imaju mnogo uspjeha u životu, i to na više planova gotovo podjednako.

Autor: E. S.

Ponovo iznenadila pratioce: Anđela Veštica svukla trenerku u supermarketu

Niste pozvani na drugi sastanak – evo i zašto…