in

Osvanule slike iz Buckinghamske palače: Nećete vjerovati šta kraljica radi s 94 godine

Na fotografiji kraljica nosi ružičastu maramu preko glave, bijele rukavice i jaknu od zelenog tvida

Na fotografiji koju je Buckinghamska palača objavila u nedjelju kasno navečer, britanska kraljica Elizabeta II. snimljena je kako jaše 14 godina starog ponija po imenu Balmoral Fern u parku koji okružuje dvorac Windsor.

Od uvođenja mjera karantene u Britaniji, Elizabeta živi u Windsoru sa suprugom, princom Filipom (98) jer oboje spadaju u rizičnu skupinu starijih koji su podložniji zarazi i razvoju težeg oblika covida-19. S tog se mjesta u zadnjih par mjeseci nekoliko puta obratila naciji, priopćenjem ili u TV obraćanju.

Na fotografiji kraljica nosi ružičastu maramu preko glave, bijele rukavice i jaknu od zelenog tvida.

Elizabeta II. poznata je kao ljubiteljica životinja, a posebno je naklonjena konjima i psima. Kad se sredinom ožujka iz Buckinghamske palače preselila u Windsor, usred širenja pandemije koronavirusa, navodno je sa sobom povela i svoja dva velška korgija, Candy i Vulcan.

No s obzirom na to da se pripadnici britanske kraljevske obitelji ni za vrijeme karantene ne odriču uobičajenog luksuznog načina života, u Windsor su se s Filipom i Elizabetom preselili i brojni sluge, piše Britain’s Press Association.

Autor: A. P.

“Bila sam lažna djevojka Zdravka Čolića”

Horoskop otkriva: Koji je vaš stil uređenja životnog prostora?