in

Otkrili su zbog čega je Miloš sjekirom iskasapio porodicu. Razlog je uznemirujući

Do svađe je došlo oko ponoći

U kući u centru Leskovca danas oko 14.45 sati pronađena su četiri beživotna tijela, jednog muškarca, njegove trudne supruge i dve kćerke stare 18 i 12 godina.

Zbog četvorostrukog ubistva priveden je Miloš I. (22) koji je, iz za sada nepoznatog razloga, najverovatnije sekirom, ubio svog oca Predraga (1975), svoju sestru, a Predragovu kćerku Anu I.(2001) koja je bila u poodmakloj trudnoći, zatim Predragovu vanbračnu suprugu Danijelu R. (1977), i njenu maloletnu kćerku Saru (2008).

Kako nezvanično saznaje Pink, krvavom piru je prethodila svađa.

Do svađe je došlo oko ponoći.

Miloš se navodno posvađao sa ocem oko novca.

Naime Miloš mu je tražio pare, ali otac nije htio da mu da i tada je Miloš sjekirom nasrnuo na maćehu koju nije podnosio, zatim je usmrtio polusestru, pa sestru, a na kraju i oca.

Milena Tasić, vlasnica kuće u kojoj je ubijena četvoročlana porodica rekla je Jugmediji da je riječ o porodici iz Bojnika, odnosno, iz sela Granica u opštini Bojnik.

PROČITAJTE  ČETVOROSTRUKO UBISTVO U CENTRU LESKOVCA Masakrirana i trudnica, ni najstariji policajci ne pamte ovako nešto

“Oni su od prije tri mjeseca kod mene podstanari. Ne znam njihova imena i prezimena. Znam samo da sam ključeve dala glavi kuće Predragu, koji je sada ubijen. A nije bila trudna njegova supruga već ta osamnaestogodišnja kćerka. Imjaju i sinčića, vidjela sam ga kada sam Predragu predala ključeve od kuće“, priča za Jugmediju žena koja je takođe na mjestu zločina.

Dodaje da je porodica bila veoma siromašna i da je primala socijalnu pomoć. „Predrag mi je kazao da radi kao obezbjeđenje na gradilištu hotela „Beograd“ u centru Leskovca, ali to nije dovoljno za život petočlane porodice“, dodaje sagovornica koja ništa ne zna o momku koji je uhapšen.

Kako saznajemo, svi članovi ove porodice su štićenici Centra za socijalni rad.

Prema pisanju medija, Miloš je liječeni psihijatrijski bolesnik.

Autor: Krtice.net

Majmun pokušao da ukrade bebu

POBIO PORODICU! Ovo su žrtve monstruma iz Leskovca. Policajci kad su ušli u kuću vidjeli su prizor koji će pamtiti dok su živi