in

Otkriven motiv sačekuše za člana Pink pantera! OVU PORUKU poslali su Šarcu pa mu ispalili METAK U GLAVU!

Mafijaška osveta

Aleksandar Šarac (35), koji je bio član bande “Pink Panter”, navodno je bio na meti jedne kriminalne grupe iz Beograda, čiji pripadnici su ga proglasili za cinkaroša i upućivali mu prijetnje preko društvene mreže Instagram, nazivajući ga “nezaštićenim svjedokom-saradnikom”! Šarac je teško ranjen u subotu u garaži TC “Ušće” na Novom Beogradu. Njemu je napadač prišao s leđa i ispalio mu dva hitca u potiljak.

Pištolj s prigušivačem

– Napadača su snimile kamere. Bio je obučen u crvenu jaknu, farmerke i patike. Imao je crni kačket, hiruršku masku i rukavice i crnu torbicu preko ramena, u kojoj je krio pištolj sa prigušivačem. Kamere su ga snimile kad je ušao u centar na jedan od regularnih ulaza za kupce, a potom i dok je ulazio u garažu i bježao poslije pucnjave – kaže izvor i dodaje:

– Jedan pravac istrage usmjeren je na sukob koji je Šarac navodno imao sa kriminalnom grupom sa kojom je jedno vrijeme sarađivao. Navodno, pripadnici grupe su počeli da sumnjaju da je Šarac namjestio hapšenje njihovim članovima. Izvor otkriva da su nedavno na jednoj navijačkoj stranici na Instagramu osvanule fotografije Aleksandra Šarca sa propratnim tekstom, koji su pojedini tumačili kao otvorenu pretnju.


Imate zaštićene i nezaštićene svedoke-saradnike. Predstavljamo vam jednog običnog cinkaroša, tj. nezaštićenog – Aleksandra Šarca! Počeo je sa cinkarenjem davne 2011, kada je na 200 grama jedne supstance nađen njegov DNK, ali, naravno, neko drugi je odgovarao za to – stoji, između ostalog, u objavi ispod slike Aleksandra Šarca na kojoj je sa suprugom. U pomenutom tekstu navodi se i da je Šarac “tokom boravka u zatvoru bio blizak sa nekim čuvarima i namještao ljude”.

PROČITAJTE  U ratu klanova koji potresa podzemlje ubijeno 50 ljudi: Stojanović je bio blizak klanu Šaranović

– Tužan je cinkaroški život ovog nesretnika, kao i njegovih saradnika. Pozabavićemo se više ovim “pjevačem” u narednom periodu – objavljeno je na Instagramu 3. septembra. U objavi se navodi da je jedan od Šarčevih saradnika bio i ubijeni narko-diler Luka Radulović.

Navijači i narkotici

Izvor kaže da se provjerava da li ove objave imaju veze sa pokušajem ubistva, kao i ko stoji iza pomenutog profila.

Šarac ima dosije, hapšen je više puta. Nije krio da je navijač Partizana, a sumnja se da se u posljednje vrijeme povezao sa navijačkim frakcijama i navodno ušao u posao sa narkoticima – objašnjava izvor i dodaje da je Šarac pričao da ima neku firmu, ali i da je ušao u rukovodstvo jednog fudbalskog kluba.

Kurir.rs

Šok-video kruži Srbijom: Ovakvu sahranu nikada niste vidjeli

10 stvari koje najviše nerviraju svaki znak: Ovna narodnjaci, Djevicu kašnjenje, Jarca loša frizura