in

Otkrivena prava tajna Adeleine šokantne transformacije: Mentalno zdravlje je presudan faktor

Polako se otkriva tajna Adeleine transformacije koja je u čudu ostavila cijeli svijet.

Drastičan gubitka kilograma i jedna od najvećih fizičkih transformacija britanske pjevačice Adele ostavili su sve u šoku i nevjerici, a mnogi se još uvijek pitaju kako joj je to pošlo za rukom.

32-godišnja Adele izgubila je više 40 kilograma, i to navodno zahvaljujući strogoj dijeti i režimu prehrane, iako neki stručnjaci tvrde kako je njezina promjena rezultat i nekih estetskih zahvata.

No njezinu je tajnu, po svemu sudeći, sada otkrila doktorica Dominique Fradin-Read, koja je sarađivala s pop-zvijezdom i koja tvrdi da se tajna gubitka kilograma krije ne u samo vježbanju već i u raspoloženju i mentalnom zdravlju.

Adele je surađivala s osobnim trenerom i stručnjakinjom iz Los Angelesa koja joj je udijelila neke vrhunske savjete kako bi se u potpunosti preobrazila. Fradin-Read kaže kako mršavljenje ne znači samo vježbanje već u svemu veliku ulogu igra i promjena stila života. Tvrdi da su mentalno zdravlje i dobar osjećaj u vlastitom tijelu jednako važni kao prehrana i vježbanje.

“Kada je u pitanju gubitak kilograma, govorim svojim pacijentima da dijete i vježbanje sami po sebi u većini slučajeva neće biti dovoljni. Mnogi od njih koji su pokušali smršaviti izgubili su nekoliko kilograma, ali bi ih opet dobili natrag, ponekad i više nego što su imali. Za uspješno i trajno mršavljenje trebamo se usredotočiti na cijelu osobu, a ne samo na to kako bi najbrže i najlakše izgubili na težini”, objasnila je za Us Weekly.

Tako je otkrila Adeleinu tajnu gubitka kilograma, ali i dodala da se pjevačica zaklela sama sebi gotovo na vojni režim funkcioniranja, a to je potvrdio i njezin osobni trener Pete Geracimo.

PROČITAJTE  Bane Vidaković o svojim porocima: Dilerima sam kupio pet "mercedesa"

“Prestala je pušiti, pazila što pije, riješila se slatkog i prestala jesti obrađenu hranu. Odabrala je zdraviju hranu i redovno trenirala, jako naporno”, izjavio je Geracimo.

Autor: D. K.

Virus ušao u najveći izbjeglički kamp na svijetu

Hayek objavila fotografiju bez šminke: U prošlosti sam imala komplekse zbog izgleda