in

Otkriveno zbog čega je Marina napustila Darka: Nakon što mu je OVO vidjela na telefonu, spakovala je stvari i otišla…

Gagićeva je gledala po Darkovom telefonu dok je on spavao

Iako se činilo da je Darko Lazić posle turbulentnog životnog perioda rešio da se skrasi pokraj Marine Gagić , izgleda da se to nije dogodilo. Pevač je često isticao kako mu je upravo verenica najveća podrška u svim teškim i problematičnim trenucima, a da je njihov zajedniči sin Aleksej uneo radost u njihove živote.

Da je ozbiljan u nameri da uredi svoj život, pokazao je i kada je drastično smršao – nakon hiruruške operacije želuca striktno je vodio računa o hrani i piću. Ipak, da nije uspeo da se odrekne svih poruka, otkriva izvor blizak porodici Darkove verenice, koji je ispričao šta se dogodilo u noći kada je Marina napustila njihov dom u Brestaču i vratila se u kuću roditelja.

Ona je navodno u njegovom mobilnom telefonu pronašla poruke koje je razmenjivao sa drugom ženom.

“Darko je nedavno u selu sreo bivšu devojku sa kojom se kratko zabavljao. Ona ga je ostavila, što je tada povredilo njegovu sujetu, i kada ju je ponovo video, poželeo je da je smuva. Posle susreta je počeo i da je proganja. Stalno joj šalje poruke, a jednu od prepiski videla je i Marina – kaže za Informer izvor blizak pevaču.

Prema njegovim tvrdnjama, Gagićeva je gledala po Darkovom telefonu dok je on spavao. Čim je videla poruke, odlučila je da spakuje svoje i Aleksejeve stvari i ode kod svojih roditelja u Pećince.

Autor: K. B.

Ovu mozgalicu može riješiti samo 1% ljudi! Jeste li i vi među njima?

Posla ima ko hoće da radi: Plata 500€, obezbijeđen smještaj i hrana!