in

Ova 4 horoskopska znaka očekuje velika sreća do oktobra: Evo kome retrogradni Pluton donosi čaroliju

Pluton je najsporija planeta u astrologiji – boravi u jednom znaku u prosjeku oko 20 godina. Zbog toga je poznata kao jedna od „generacijskih planeta“

Pluton je najsporija planeta u astrologiji – boravi u jednom znaku u prosjeku oko 20 godina. Zbog toga je poznata kao jedna od „generacijskih planeta“ i ima snažan uticaj na društvo.Pluton donosi promjene na dubokom nivou, kako u našoj sopstvenoj svjesti, tako i u svijetu.

Tokom retrogradnosti Plutona, imamo priliku da zaronimo u sve što se skriva ispod površine. Ovo je prilika da istražimo našu sjenku, otkrijemo potisnuta pitanja i suočimo se sa svojim podsvjesnim strahovima i željama.

Suočavanje sa istinom bi za mnoge od nas moglo biti potresno, ali postoji nekoliko horoskopskih znakova koji će tokom ovog perioda osjetiti čaroliju.

Saznajte o kojim horoskopskim znacima je riječ.

BIK

Pluton stvara pozitivan aspekt za sve Bikove, što ukazuje da se energije dopunju i lako kreću. Osećaćete da se sve slaže na svoje mjesto, čak i ako se neki vaši planovi budu promijenili. Kada je riječ o tranzitu Plutona promjene dolaze polako, ali će za Bikove doći na lak način. Možete osjetiti promjene u načinu razmišljanja, čak i u edukaciji ili planovima za putovanje – ali ne na loš način. Imaćete nova interesovanja, životne puteve i gledaćete na svijet drugim očima.

DJEVICA

Djevice će početi da uživaju u novim stvarima, drugačije će provoditi svoje slobodno vrijeme. Pluton će donijeti više zabave nego bolih i teških situacija, zahvaljujući Plutonu koji će formirati trigon sa Suncem. Pluton će biti retrogradan u vašoj kući djece, prijatelja i ljubavi, tako da ćete moći da osjetite promjene u ovoj oblasti. Ukoliko budete željeli da prekinete neke romantične ili prijateljske odnose, mogli biste i dalje da održite dobre odnose.

PROČITAJTE  Dnevni horoskop: Blizanci uživaju u tajnoj vezi, Rakovi nezadovoljni poslom

ŠKORPIJA

Pluton je vaša vladajuća planeta, Škorpion, tako da ćete u velikoj mjeri osjetiti ovu retrogradnost – ali očekujte pozitivne promjene ovog puta! Ako se dogodi velika promjena u vašem životu, to neće biti ništa bolno, niti će moći da vas omete, jer Pluton formira aspekt sa vašim Suncem, koji se obično odnosi na komunikaciju. To će reći da možete da očekujete brojne razgovore i svakodnevne susrete, sa prijatlejima, kolegama, poznanicima, koji će imati jak uticaj na vaš život.

RIBA

Intenzivni tranziti Plutona mogu biti teški za sanjive, emotivne i spiritualne Ribe, ali na sreću ova planeta formira povoljan sektilni aspekt sa vašim Suncem, tako da ćete osjetiti kako sve promjene dolaze postepeno u vaš život – u blagim talasima. Retrogradni Pluton vas neće uopšte ometati, niti će vam donositi neke probleme. Iako će promjene uticati na vaše želje, nadanja, pa čak i na sferu društva, one neće biti dramatične. Prihvatite ih, novo društvo, interesovanja, ideje, jer će vremenom sve doći na svoje mesto i bićete presretni zbog toga.

Autor: Mirza D.

Momak satima maltretirao djevojku, isjekao nožem, a onda je i ošišao

SCENE KAO IZ BAJKE Hrpa brežuljaka usred otoka za koje niko ne zna kako su nastali ni koliko ih ima