in

Ova lijepa sarajevska manekenka u braku je sa Bregom : Vjenčali su se u Parizu, pričali su da je vara, ali…

Nekada je bila svrstavana među deset najljepših Sarajki, no, na takve komplimente uvijek je odgovarala skromno.

Dok je on “ganjao” karijeru i slavu te postao jedna od najvećih zvijezda s ovih prostora, njegova samozatajna supruga vodila je život obične žene posvećene porodici

Od trenutka kada je stigao u “Bijelo dugme”, pa sve do danas, Goran Bregović ostao je omiljen među ženama koje ne mogu smiriti strasti prema harizmatičnom muzičaru.

Kada su mu dosadili brojni ljubavni “izleti”, skrasio se 1993. godine s manekenkom Dženanom Sudžukom, a vjenčanje je bilo u Parizu. Dok je on “ganjao” karijeru i slavu te postao jedna od najvećih zvijezda s ovih prostora, njegova samozatajna supruga vodila je život obične žene posvećene porodici.

U braku, koji traje 26 godina, legendarni muzičar i lijepa Sarajka imaju tri kćerke – Emu, Lulu i Unu. Najstarija Ema bavi se umjetnošću, a diplomirala je Likovnu akademiju. Iako i danas o Bregi kolaju priče kako je vara, Dženana i u rijetkim prilikama, kada je u javnosti, ne govori o tome.

Nekada je bila svrstavana među deset najljepših Sarajki, no, na takve komplimente uvijek je odgovarala skromno.

– Ma, kakva ljepotica. Ja sam starica. Ali, možete da me pitate kako se osjećam kao majka čija je kćerka umjetnica – svojedobno je izjavila Dženana.

Autor: K. B.

Stari egipatski horoskop otkriva sve o nama: Saznajte koje je vaše glavno oruđe zavođenja!

Lidl napokon stiže i u BiH! Pročitajte kada otvara vrata svoje prve prodavnice