in

Ova tri znaka u horoskopu su katastrofalni muževi

Tri znaka u horoskopu, ako je vjerovati astrolozima, nisu baš idealna opcija za supruga u braku

Tri znaka u horoskopu, ako je vjerovati astrolozima, nisu baš idealna opcija za supruga u braku.

Ova tri znaka u muškom rodu mogu biti izuzetno teški partneri u bračnoj zajednici, a astrolozi pojašnjavaju kako i zašto je to tako.

Da li ste među njima?

Rak:

Muškarac Rak nije osoba s kojom je život lak, uprkos općem uverenju da su Rakovi kao zodijački znak vrlo ugodne osobe. Ovaj tip je moguće podijeliti u dvije grupe: u prvu spadaju muškarci koji vole svoju kuću, ali su naporni, cjepidlake i kritičari.

U drugi tip spadaju pasivni, lijeni i nezainteresirani muškarci, koji se najčešće žene iz koristi, nasljeđa ili zbog položaja, odnosno, iz bilo kojeg od razloga koji će im na jednostavan način pružiti stjecanje dobara ili položaja.

Naravno, ovaj tip je zanimljiv i simpatičan, ali samo onda kada to sam izabere. Međutim, bilo koji muž Rak, pa ma kojem tipu pripadao, provodi u svojoj kući mnogo više vremena nego ostali muškarci. Gaji duboki tradicionalni osjećaj za dom i obitelj i ima mnoge kvalitete koji se inače odnose na ženu ovoga znaka.

Da pojasnimo: promjenjivost i sentimentalnost mogu se razumjeti kao karakterne crte jedne žene, ali kada se radi o muškarcu, ove osobine nisu baš idealne, posebno kada se javljaju u velikim dozama. Iako voli i ženu i decu, on u suštini ni sa čim nije do kraja zadovoljan: uvijek može naći nešto da kritizira ili da se žali.

Ovi ljudi su jako senzualni i traže neprekidnu erotsku stimulaciju. U pravilu su dovoljno vjerni, ukoliko su njihove želje zadovoljene kod kuće. Muškarac Rak je i plašljiv, pa zato izbjegava opasnosti kad god je to moguće.

PROČITAJTE  Dnevni horoskop: Lijenjost ima svoje posljedice!

Autor: Krtice.net

Karleuša se opet ‘popeglala’, ali ipak joj ‘provirio’ celulit

Užas! Ubistva koja su se juče dogodila uznemirila su komšije koje ne pamte nešto slično