in

“OVAJ PUT JE NAJGORE!” Kristijan Golubović završio u bolnici, pa napravio haos!

Kristijan Golubović se u posljednje vrijeme često pojavljuje u medijima nakon što je izašao sa dugogodišnje robije i to najčešće kao novi učesnik rijalitija “Zadruga 4”, jer je nedavno potpisao ugovor sa vlasnikom TV “Pink”, Željkom Mitrovićem

Kristijan Golubović se u posljednje vrijeme često pojavljuje u medijima nakon što je izašao sa dugogodišnje robije i to najčešće kao novi učesnik rijalitija “Zadruga 4”, jer je nedavno potpisao ugovor sa vlasnikom TV “Pink”, Željkom Mitrovićem.

Međutim, nedavno je optužen da je svog poznanika preko reda odveo kod ljekara što je njega dobrano iznerviralo.

On se oglasio na Fejsbuku i odgovorio na optužbe, objasnivši da je sve počelo kada je imao koksaki virus i kada je upoznao pojedino medicinsko osoblje, s kojim se, kako kaže, ovog puta samo slikao i nije od njih tražio vezu.

– Ovaj put je najgore. Kada iz najnormalnijih i osnovnih ljudskih potreba, sa legalno ovjerenim uputom u specijalističku bolnicu, povedete oca svog dobrog i velikog prijatelja sa dalekog juga Srbije uz prisustvo jako brižne kćerke i sina (a ne nekih mafijaša) našli su se najogavniji hejteri klevetaši da izvrnu priču o jednom običnom slučaju humanog spasavanja zdravlja, čak i života (baš u ovom slučaju) i serviraju narodu kojekakve gnusne laži koje nemaju nikakve veze sa istinom, te kažu: “Kristijan je preko veze ubacio nekog svog i time ponizio druge pacijente koji su pošteno čekali na svoj red za prijem i pregled kod ljekara!”. Au bogati? Do juče narko diler i robijaš ima toliki legitimitet da dobije toliku privilegiju i “ubacuje svoje ljude” u tu bolnicu s tim da navedenog doktora niti zna, niti poznaje, pa narode pitam vas da li je to moguće? – započeo je Golubović opširno.

– U mom slučaju i kada činim najhumanija djela za ljude ili životinje – a to je, složićete se, spasavanje njihovog zdravlja i života, uvijek se aktiviraju neki zlonamerni maloumnici da zlom i lažima unakarade tako veliku i važnu stvar, obavezu svakog iole normalnog čoveka. Pa u ovom slučaju vidno mješaju i politiku, kako bi preko strašnog kriminalca (mene) blatili svoje političke neistomišljenike? Dokle ide gad u svojim gnusnim izmišljotinama, kada mu ni ljudski život rođenih osoba nije važna da postigne, minimalne, nazovimo ih, političke poene? Sačuvaj me ti bože! – pita se Kristijan, a potom objašnjava šta se zaista desilo:

PROČITAJTE  Podignuta krivična prijava: Kraj za Kristijana Golubovića i Zadrugu

– Da tačno je ovo. Nespavajući cijelu noć, jako zabrinut za život oca svog dobrog prijatelja sam odlučio da ga lično dovedem u najbolju kliniku za vaskularne bolesti sa uputom koji je legitimnim putem izdat iz opšte bolnice sa juga Srbije. Prošavši sve obavezne procedure ispred same bolnice u koju nisam mogao kao civil da uđem nikako, zamolio sam obezbjeđenje klinike da nam posude invalidska kolica jer se čovjek osjećao jako loše i nije mogao da se kreće pomoću štaka. Njegova brižna kćerka je priložila svu potrebnu dokumentaciju o hitnom prijemu pacijenta kome je život u velikoj opasnosti. Tokom kraćeg pregleda i duže procedure hitnog prijema u bolnicu, ja sam sreo mnoge ljekare i medicinsko osoblje koje sam davno sreo u klinici za vaskularne bolesti “Ostrog” u kojoj sam se liječio 2004/5 od koksaki virusa. Sa nekim od njih sam se slikao i pozdravio, a dotičnog doktora ne poznajem (sem iz priča sa televizije). Dakle, potpuna neistina je da sam ja nekoga svoga, preko nekoga moga ubacio preko reda u kliniku. Zato hejteri, zlonamjernici, retardirane osobe, skinite mi se više sa grbače i ne miješajte ljude koje ne poznajem u vaše političke igrice, da se ne bih ozbiljno naljutio na nekog od vas – podvukao je i zaprijetio Golubović.

NOVI TALAS, NOVO VANREDNO STANJE? Doktor Predrag Kon dao do sad najkonkretniju prognozu situacije

ZA NJIH SU ČULI SVI Zajedno su ubili najmanje 13 ljudi, policija ih ubila u epskoj zasjedi