in

Ove ljubavne savjete ni po koju cijenu nemojte poslušati

U moru savjeta koje dobijamo slijepo vjerujemo, a možda ne bi trebalo

U moru savjeta koje dobijamo slijepo vjerujemo, a možda ne bi trebalo.

Ako se volite, ništa drugo nije važno

Lijepo je ići kroz život u romantičnom duhu, ali koliko god ljubav bila snažna, od nje se, nažalost, ne živi. Tužna činjenica je da možeš nekoga ludo voljeti, a da je on za tebe totalno pogrešan izbor, iz više razloga. Ako te ne poštuje, ne cijeni i omalovažava, ako je agresivan i ne posvećuje ti onoliko vremena koliko bi trebalo, nemoj to tolerisati. Naći će se neko ko će sve to raditi i više nego što ti očekuješ.

Ljubav se ne traži, ljubav nađe tebe

Uvijek ista društvena ekipa, na jedno te istim mjestima, nisu pravo rješenje za pronalaženje partnera. Probaj da proširiš vidike.

Promijeni kafić, pozovi neko staro društvo sa kojim se dugo nisi vidjela. Nemoj da se ustručavaš u upoznavanju novih ljudi u klubu, baru… Nikad ne znaš gdje ćeš naići na onog “pravog”.

Smanji očekivanja

Savim je normalno i logično da želiš partnera koji će ispunjavati kriterijume koje smatraš veoma važnim. Od toga ne treba da odstupaš, niti da smanjuješ uslove i budeš sa nekim ko nije sličan tebi. Bolje je da si i sama nego da vrijeme trošiš na ljude sa kojima ne vidiš nikakvu budućnost.

Nedopustivo je da pred njim budeš u lošem stanju

Davnih dana najpoznatija glumica Merilin Monro (Marilyn Monroe) izjavila jednu rečenicu sa kojom svi treba da se slažemo “Ako muškarac ne može da podnese tvoje najgore izdanje, onda definitivno ne zaslužuje ono najbolje”.

PROČITAJTE  Oglasili se udomitelji umrle djevojčice: Njihovu tugu niko nikad ne osjetio

Ako nije spreman da te vidi i raščupanu, uplakanu i nezadovoljnu, ni on ti nije potreban. Muškarac treba da te voli u svakom trenutku, kako god izgledala i kako god se osjećala.

Autor: Krtice.net

Mrežama kruži mučna snimka iz staračkog doma u Splitu. Snimila je uposlenica

Ako želite ući u Srbiju, morate ispuniti jedan od ova dva uslova