in

Ovim horoskopskim znakovima slijedi razdoblje sreće, do kraja ove godine sve će im ići od ruke

Kojim znakovima će ostatak godine donijeti veliku sreću!

Astrolozi tvrde da uskoro razdoblje sreće, no samo za šest horoskopskih znakova.

Evo koji su to znakovi.

Ovan

Ovnovi su dosad naporno radili, no činilo im se da nitko ne cijeni njihov trud. No to će se uskoro promijeniti. Krenut će im nabolje na financijskom polju, a oni koji žele osnovati obitelj i poraditi na svom ljubavnom životu imat će uspjeha i u tome. Čeka ih bezbroj mogućnosti.

Blizanci

Za Blizance kreće period velikog poslovnog uspjeha. Mogu očekivati povišice ili unaprjeđenja. Sve će im ići od ruke.

Lav

Lavovi će osjetiti nalet kreativnosti koji će pozitivno utjecati na sve sfere njihovog života. U sljedećih pet godina bit će nezaustavljivi te bi to trebali maksimalno iskoristiti.

Škorpion

Škorpionima će narednih pet godina donijeti ono u čemu veoma uživaju – svi će im zavidjeti. Zračit će nevjerojatnom energijom, a svojim izgledom privlačit će pozornost gdje god se pojave.

Strijelac

Strijelci će u narednih pet godina postati najbolja verzija sebe. Napokon će prihvatiti sebe sa svim vrlinama i manama, a to je ono što je najvažnije.

Vodenjak

Za Vodenjake napokon završava period loših veza i negativne energije na ljubavnom polju. U sljedećih pet godina mogli bi sresti svoju srodnu dušu, a sve negativno ostaviti iza sebe. Mogli biste promijeniti čitav život, piše Index.

Autor: K. B.

Goran Bregović U SUZAMA: Upravo stigla tužna vijest!

Ove stvari trebate očistiti prije dolaska zime