in

OVO JE DOTUKLO TANJU SAVIĆ: Dušan je varao sa pjevačicom?!

Pjevačica Tanja Savić već mjesecima prolazi kroz pravu agoniju zbog supruga Dušana Jovančevića, koji je odveo njihove sinove u Australiju, bez Tanjinog znanja.

Nedavno su se pojavile spekulacije da je Dušan varao pjevačicu, a izvor blizak ovom bračnom paru otkrio je da ovo nije prvi put da je Jovančević nevjeran.

Sve vrijeme snimanja bila je tužna jer je mjesecima razdvojena od djece. Ispričala nam je da je krajem marta saznala da je Dušan vara, i to sa pjevačicom, ali nije htjela da kaže njeno ime! Pronašla je u njegovom telefonu prepisku sa ljubavnicom, u kojoj ugovaraju viđanja po hotelima i jedno drugom izjavljuju ljubav! Kaže da je napravila haos kad je to vidjela! Žestoko su se posvađali u stanu na Novom Beogradu u kom su tada živjeli. Urlala je na njega kako ona čuva djecu i gradi karijeru dok se on švaleriše. Čak je poslala i poruku toj koleginici i napisala joj da je mrtva za nju – rekao je izvor.
Tanja je navodno bila šokirana i povrijeđana zbog ovog nevjerstva, ali mu je ovo oprostila.

Ispričala nam je da je plakala danima, mnogo je bila povrijeđena. Svađala se s njim preko telefona, ali je u jednom trenutku Dušan prestao da se javlja. Otišla je do stana da vidi šta se dešava s djecom i šokirala se kad je shvatila da nema dječjih pasoša. Ubrzo je saznala da ih je bez njene dozvole odveo u Australiju. To ju je dotuklo. Rekla je da mu je jednom davno već prešla preko prevare, a da je on očigledno nastavio da švrlja. Sada sumnja da je imao mnogo ljubavnica, iako joj se kleo da će da se promijeni – dodao je izvor.

PROČITAJTE  NAPOKON KOMUNICIRA SA SINOVIMA: Tanja Savić je pokrenula sudski proces u Australiji

(Express/pink)

Autor: A. P.

ZAPOŠLJAVA 580 RADNIKA: Miloš Biković počinje novi posao

Štrudla od jabuka: Najlakši recept za kolač koji miriše na djetinjstvo