in

Ovo je najintelektualniji znak zodijaka: Najčešće dobrog raspoloženja, duhoviti i snalažljivi

Vadavina trećeg znaka Zodijaka, a prvog zračnog, orijentaciono, traje od 23. maja do 22. juna, pod “patronatom” Merkura, planete komunikacije i intelekta

Vadavina trećeg znaka Zodijaka, a prvog zračnog, orijentaciono, traje od 23. maja do 22. juna, pod “patronatom” Merkura, planete komunikacije i intelekta. Osobe rođene u znaku Blizanaca su nestrpljivi sangvinici, puni nemira. Najčešće su dobro raspoloženi, duhoviti, sa sjajnim smislom za humor, okretni, bistri, snalažljivi, sposobni za praktičan život. Raznovrsnost je ključ njihove ličnosti, a uspijevaju na gotovo svim poljima.

Puni su duha koji istražuje, a njihovo najveće bogatstvo leži u radosti koju zrače oko sebe, šarmu, snazi i volji za životom. Često su maestralni u raznim domenima umjetnosti, koji svijetu pružaju duboke istine u estetskom obliku. Također, znaju da ubjeđuju i pridobiju auditorij. Kroz ritam, zvuk ili riječi oživljavaju, oduševljavaju, prenose ili mijenjaju ljudski duh. Blizanci daju genijalne stvaraoce i u praktičnim domenima: naučnike, pronalazače, avangardne poslovne ljude, čije ideje unapređuju ekonomiju.

Ljubav s Blizancima znači bogatu i raskošnu vezu, koja je sve samo ne dosadna. Pravi partner za Blizance je definitivno snažna ličnost, koja zna da ih nježno spusti na zemlju i smiri ih, ali u isto vrijeme i da im ostavi malo njihove dragocjene slobode. Osoba koja s Blizancima zna da podijeli i njihovu radost i teške trenutke – njihova je za cijeli život. Prema onima s kojima bilo šta ne ide po planu, Blizanci se ponašaju hladno, dok su s osobama koje su im po volji veoma nježni i puni razumijevanja.

Autor: E. S.

Šta tvoja omiljena starleta govori o tebi?

Nevjerovatno: Ovo će se desiti vašem organizmu ako svaki dan budete konzumirali krastavac