in

OVO JE PREVIŠE I ZA NJEGA Znate o čemu će Trump pričati na vanrednoj konferenciji?

Glasnogovornica Bijele kuće Kayleigh McEnany najavila je da će Trump na press konferenciji govoriti o prijelomnom otkriću o borbi protiv koronavirusa, ali čini se, prema pisanju Washington Posta, da je to samo još jedan spin u nadi da će aktualni američki predsjednik sakupiti dodatne poene uoči izbora.

Naime, anonimni dužnosnici iz Bijele kuće za Washington post otkrili su koja je to ‘revolucionarna metoda’ koja je tako senzacionalno najavljena i koju će Trump ‘amenovati’, prenosi Jutarnji list.

Radi se o liječenju konvalescentnom plazmom, terapiji koja je već isprobana na 70.000 pacijenata.

Visoki dužnosnici u Bijeloj kući potvrdili su da će terapija konvalescentnom plazmom biti glavna teme pressice u Bijeloj kući, ali su htjeli ostati anonimni budući da nemaju dopuštenje da pričaju o tome.

A što na sve to kažu znanstvenici? Oni se slažu da takva terapija ima jako dobrih strana i može pomoći u liječenju pacijenata zaraženih Covidom, ali dodaju da to svakako nije prijelomnica u borbi protiv virusa.

Također kažu da bi konvalescentna plazma prikupljena od pacijenata koji su bili zaraženi Covidom svakako bi mogla biti korisna, ali da još nema dokaza djeluje li uopće i ne zna se koja je uopće doza potrebna da bi djelovala.

Autor: Krtice.net

BEBA GENIJE! Progovorio sa samo 10 nedelja, majci umalo pozlilo od šoka!

STRAVIČNA ISPOVIJEST MAJKE ČIJI SU SE SINOVI UDAVILI U JEZERU Ovo ledi krv u žilama