in

OVO LEDI KRV U ŽILAMA Objavili su zbog čega je Miloš sjekirom pobio porodicu. Rođak ispričao cijelu priču

Miloš Ilić (20), koji je osumnjičen da je juče u iznajmljenoj kući u Leskovcu sjekirom ubio oca Predraga, maćehu Danijelu, sestru Anu (18) i polusestru Saru (13), liječeni je psihijatrijski pacijent

Miloš Ilić (20), koji je osumnjičen da je juče u iznajmljenoj kući u Leskovcu sjekirom ubio oca Predraga, maćehu Danijelu, sestru Anu (18) i polusestru Saru (13), liječeni je psihijatrijski pacijent.

Naime, kako kažu rođaci ove porodice, Miloševa majka takođe ima psihičke probleme, a njegov rođeni brat (15) je zbrinut u ustanovi socijalnog staranja zbog istih nevolja.

Prema svjedočenju Predragovih rođaka, ovu porodicu koja potiče iz bojničkog sela Granica, oduvijek je pratila bijeda i nesreća.

– Predrag je sa prvom ženom izrodio troje djece, ali se sa njom razišao jer nije mogao da se bori sa njenom bolešću. Sa djecom se potucao, nije imao stalno zaposlenje, mijenjao je stanove jer nije mogao da ih plaća. Sa Danijelom je počeo da živi 2007. godine, sa njom je dobio Saru. Međutim, sa rođenjem tog djeteta, njihovi problemi su postali još veći, jer se Danijelin odnos sa pastorcima pogoršao. Predrag je pokušavajući da sačuva vezu sa njom, žmurio na njeno ponašanje sa Milošem i Anom, koje je zaista bilo maćehinsko – priča rođak stradale porodice.

lići su bili korisnici socijalne pomoći, ali kako svjedoči ovaj čovjek, Predrag je nastojao da prihode dopuni povremenim poslovima.

– Radio je na jednom hotelu u Beogradu, čija je rekonstrukcija u toku, i ja sam takođe tamo bio angažovan, pa smo se viđali svakodnevno. Posljednji put smo se videli u subotu, bili smo zajedno do pet sati popodne. Ništa nije ukazivalo da se u njegovoj kući dešava nešto neobično, nije se žalio ni na sina, ni na ženu. Dan ranije sam bio kod njih, zvao me je da ga ošišam jer je kupio mašinicu kako ne bi plaćao frizera. Danijela je bila neljubazna, korila ga je da ne zarađuje dovoljno, govoreći da radi samo za sebe. Znam da je ostavila troje svoje djece, od kojih je jedno invalid i došla za Predraga – komentariše porodičnu situaciju Ilića, rođak ubijenog.

PROČITAJTE  Nakon svađe u kafiću sijevali noževi, dvojica uhapšena zbog ubistva maloljetnika

Predrag je uskoro trebalo da postane deda jer je, kako kaže rođak, njegova kćerka Ana očekivala dokete.

– Koliko ja znam, ona je zatrudnila sa nekim mladićem koga je upoznala u Smederevskoj Palanci odakle je rodom njena maćeha. Oni su tamo odlazili kod Danijeline majke, gdje se Ana srela sa ocem svog djeteta. Mislim da je trebalo da se porodi za mjesec i po dana, kako mi je kazao Predrag. Sve je to podizalo tenzije u njihovoj kući, a Miloš je bio tempirana bomba. Bilo je pitanje trenutka kada će pući jer je nesređena porodična situacija pogoršavala njegovu bolest – objašnjava ovaj čovjek.

Policijska uprava u Leskovcu je saopštila da se osumnjičenom mladiću na teret stavlja teško ubistvo za koje je zaprijećena kazna od 40 godina zatvora. Međutim, ukoliko psihijatrijsko vještačenje potvrdi da je zločin izvršio u neuračunljivom stanju, Milošu se neće suditi, već će mu se izreći mjera obaveznog čuvanja i liječenja u psihijatrijskoj ustanovi, koja može trajati doživotno.

Autor: Krtice.net

VELJKO POKAZAO SINA! Ražnatović se snimkom pohvalio na Instagramu

10 najodvratnijih izjava o ženama svih vremena: Priroda je namijenila da žene budu naši robovi…