in

OVO LEDI KRV U ŽILAMA Otkrili su motiv zbog kojeg je doktor Zoran masakrirao roditelje

Novosadski ljekar Zoran Kamatović (48) u subotu je u vikendici u naselju Doka kod Sremskih Karlovaca iz lovačke puške ubio svog oca Ljubodraga (77) i majku Gordanu (66)

Novosadski ljekar Zoran Kamatović (48) u subotu je u vikendici u naselju Doka kod Sremskih Karlovaca iz lovačke puške ubio svog oca Ljubodraga (77) i majku Gordanu (66). Osumnjičeni je nakon kraće svađe roditeljima pucao u glave jer oni nisu hteli da prodaju vikendicu i daju mu pola novca.

Jezivo ubistvo dogodilo se oko osam časova ujutru, a tela supružnika Ljubodraga i Gordane pronašao je četiri sata kasnije njihov prvi komšija.

Pucao iz “dvocjevke”

Prema riječima našeg izvora iz istrage, u prvom trenutku se mislilo da je reč o ubistvu i samoubistvu, međutim, ubrzo je otkriveno da je ubica zapravo Zoran Kamatović.- Zoran je radio u jednoj privatnoj novosadskoj ambulanti, ali je prije izvjesnog vremena ostao bez posla. Budući da je od završetka Medicinskog fakulteta u Novom Sadu stalno imao probleme da nađe posao, Zoran je upao u finansijske poteškoće. Zbog toga je duže vrijeme nagovarao roditelje Ljubodraga i Gordanu da prodaju vikendicu u naselju Doka – rekao je naš sagovornik i dodao:

– Kobnog jutra Zoran se po ko zna koji put posvađao sa ocem Ljubodragom oko kuće. Trenutak prije nego što će se otac i sin potući, u svađu se umiješala majka Gordana, koja je uspjela da smiri situaciju. Zoran je otišao u sobu i sve je izgledalo kao da će se na svađi i završiti.

Ipak, osumnjičeni se ubrzo vratio sa lovačkom “dvocjevkom” i bez riječi pucao u glave roditeljima. Nesrećni ljudi su na mestu preminuli, a Zoran se spakovao i otišao u stan u Sremskim Karlovcima, koji su mu u nasljedstvo ostavili otac i majka.

Upravo u tom stanu su inspektori pronašli Zorana i uhapsili ga, a on je ubrzo priznao da je ubio Ljubodraga i Gordanu.

PROČITAJTE  Zapaljena kuća Sinana Sakića, a pravi šok je uslijedio kada su otkrili ko je podmetnuo požar

Mještani u šoku

Mještani naselja Doka kažu da je Zoran u posljednje vrijeme bio vidno nervozan.

– Znam ga kao mirnog momka. Dugo je studirao i posle je imao probleme da nađe posao. U posljednje vrijeme je bio stalno nervozan, vjerovatno iz materijalnih razloga – kaže jedan od mještana.

Autor: Krtice.net

Horoskop otkriva: Koji je vaš stil uređenja životnog prostora?

TO NA NJENOM STOMAKU JE NEVJEROVATNO Hale Beri se skinula u 53. godini, a ovaj detalj sa slike je zapalio Internet