in

Ovo su najdvoličniji horoskopski znakovi

Rijetko ko se voli družiti s licemjernim osobama, koje govore jedno, a misle drugo. Međutim, svako je upoznao barem jednu takvu osobu u životu

Ako je vjerovati astrologiji, horoskopski znak u kojem je osoba rođena može nam mnogo reći o njenom pravom licu, piše Index.

 

Škorpija

Škorpije su sadisti. Vole se pretvarati da su neustrašivi i bez osjećaja. U društvu rijetko kad pokazuju svoje pravo lice, ali u tome ne vide ništa loše. Oni misle da je sasvim u redu predstavljati se u drugačijem svjetlu, sve dok društvo to prihvata.

 

Blizanci

Blizanci ne znaju kako komunicirati, ali znaju kako navesti ljude da im vjeruju, dok im u stvarnosti kuju osvetu iza leđa. Ne poštuju nikakva moralna načela i ne brine ih previše je li ono što rade ispravno.

 

Lav

Lavovi žele biti u centru pažnje. Oni su licemjeri koji žele da sve bude baš onako kako su zamislili. Žele da se sve dešava pod njihovim uvjetima, a ako nije tako, brzo će pokazati svoje pravo lice i početi tretirati ljude oko sebe kao da su smeće.

 

Ovan

Ovnovi vjeruju u ljubav i monogamni seks, ali istovremeno vole i varati. Sami sebe će uvjeriti da ne rade ništa loše i da su samo strastveni i impulzivni, međutim, u stvarnosti su egoistični.

 

Vaga

Kao glavni manipulatori i lažovi, Vage su potpuni moralni licemjeri jer ljude čine da se osjećaju dobro samo kako bi im iza leđa napakostili.

 

Vodolija

Vodolije se toliko čvrsto drže svojih morala i uvjerenja da često zaborave na druge ljude. Vole se hvaliti svojim postignućima te su vrlo zavidni i ljubomorni. Dvolični su jer njeguju pojam prijateljstva samo na površini. Čim se nađu u situaciji u kojoj bi trebali pomoći bližnjemu, radije će pomoći sebi.

PROČITAJTE  Ovo je najinteligentniji horoskopski znak

Upaljen meteoalarm: Evo šta nas očekuje!

Oko sokolovo: Pronađite 10 razlika između ove dvije ilustracije