in

Ovo su najškrtiji horoskopski znakovi! Vrlo su oprezni sa svojim finansijama i uvijek pametno troše

Škrte osobe nisu samo pažljive sa svojim novcem, već su i vrlo sitničave oko trošenja novca. Oni ne mogu biti rastrošni niti darežljivi, čak i ako se radi o vlastitim potrebama i željama

Prema astrologiji, određeni horoskopski znakovi su pažljiviji sa svojim novcem nego drugi, piše Pinkvilla.

Ovo su najškrtiji horoskopski znakovi:

Bik

Bikovi su poznati po svojim šarmantnim i neodoljivim osobnostima zbog kojih su uvijek okruženi prijateljima i velikim društvom. Stoga i Bikovi često iskorištavaju svoju popularnost. Umjesto trošenja novca, vole se družiti s ljudima koji će im sve plaćati i kupovati u izlasku.

Djevica
Djevice nisu samo pažljive kod svojih trošenja i štednje, one također kritiziraju druge ljude te njihove prevelike troškove. Stoga uvijek vode računa o svojim troškovima i pokušavaju što više uštedjeti.

Jarac

Jako su svjesni i oprezni sa svojim troškovima. Jarčevi vole gledati svoj novac te štede. Oni neće imati velike troškove kako bi ugodili drugima. Ako moraju kupiti poklon, pronaći će najjeftiniji mogući.

Blizanci

Blizancima se čini nelogično dati novac za neku uslugu. Njima je čak teško platiti i parkiranje pa će radije hodati nego dati novac za parking. Također vole iskorištavati usluge besplatnih ustanova, poput knjižare.

Lav

Lavovi vole sve što je besplatno te vole sve dobivati besplatno. No nije moguće sve dobivati besplatno pa pokušavaju skupiti što više kupona, popusta i poklona. Njih uvijek privlače sniženja u radnjama.

*Horoskopske savjete i objave ne treba shvatati ozbiljno, objavljeni su u svrhu razonode.

Autor: A. P.

Ove se namirnice smatraju prirodnim metodama koje suzbijaju apetit i zaustavljaju prejedanja

Uhapšena baka koja je krvnički tukla unuku u liftu: Šokirala policiju kad je rekla što je to uradila