in

Ovo su poznate ličnosti koje su se odrekle svoje djece!

Ne tražim njegov novac, samo želim da se upoznamo

Anthony Hopkins šokirao je javnost kada je objavio da dvadeset godina ne razgovara sa svojom kćerkom Abigail, te da ni ne zna da li ima unučiće, ali da ga nije ni briga za to.

On nije jedina ličnost iz svijeta šoubiznisa koja ima porodičnih problema. Svoje djece odrekli su se i Tom Jones i glumac Laurence Fishburne.

Tom Jones je sina Jonathan Barkerya, dobio u kratkoj romansi sa manekenkom Katherine Berkery, a iako je DNK analizom potvrđeno da je on biološki tata, mladić ga nikada nije upoznao jer pjevač to jednostavno nikada nije želio. Umjesto u bogatstvu, sin Toma Jonesa živi kao beskućnik i nema naznaka da će se to ikada promijeniti.

– Ne tražim njegov novac, samo želim da se upoznamo – izjavio je nesretni mladić.

Inače, kada su se Tom Jones i majka njegovog sina upoznali, on je imao 47 godina, a ona 24 godine i nakon jedne strastvene noći muzičar se majci svog djeteta jednostavno nikada više nije javio.

I čuveni Morpheus iz Matrixa, glumac Laurence Fishburne odrekao se svoje kćerke zato što je 2010. snimila film za odrasle pod imenom Chippy D.

Montana Fishburne je po ugledu na TV zvijezdu Kim Kardashian, snimila intimni snimak, očekujući da će i ona preko noći postati slavna.

Međutim, nije se proslavila ni zaradila na snimku zbog male gledanosti. Inkasirala je samo 60.000 dolara.

Autor: A. P.

Zastrašujuća snimka: Tornado čupao krovove, ljudi vrištali u pozadini

Nakon mirnog perioda stigao drugi talas koronavirusa? Tri preminula i 127 novozaraženih