in

Pamtimo ga kao zgodnog negativca u ”Titanicu”, a 23 godine kasnije kose više nema

Billy Zane snimljen je u neprepoznatljivom izdanju na plaži u Malibuu dok se družio s Owenom Wilsonom.

Karijeru holivudskog glumca Billyja Zanea obilježila je uloga biznismena Caledona Hockleyja u filmskom klasiku “Titanic”, i pamte ga kao glavnog negativca.

Te 1997. godine dobio je ulogu pokvarenog biznismena kojemu je glavni cilj bio oženiti Rose, koju je utjelovila Kate Winslet, a čije je srce u filmu osvojio siromašni Jack iliti Leonardo DiCaprio. Iako je nakon toga snimio niz filmova ni s jednim nije ostvario takav uspjeh kao s Titanicom.

”Svakom glumcu san je da bude dio tako divnog filma, bio je to blagoslov, ali u isto vrijeme, poznato je da u Hollywoodu rijetko ko rizikuje. Svi idu na sigurno jer je u pitanju velik novac. Stoga, kada dođete na audiciju, znate kakav tip glumca producent traži. Ja sam od tada postao sinonim za zločestog dečka, negativca. Takva situacija na kraju vas natjera da postanete inovativniji, snimate nezavisne, ali i vlastite filmove”, izjavio je danas 54-godišnji Zane jednom prilikom.

Dani stare slave daleko su iza Billyja, a godine su donijele i potpuno promjenu imidža. Naime, Billy je nekada plijenio pažnju žena svojim markantnim izgledom i zavodničkim pogledom, gustom tamnom kosom, međutim od toga je danas malo toga ostalo i zapravo više ne liči na sebe. U to nas lako mogu uvjeriti njegove najnovije fotografije snimljene na plaži u Malibuu, gdje se pojavio s povećim trbuhom i sasvim ćelavom glavom.

Čini se kako na plažu nije bio ponio peškir i kupaće gaćice, no to ga nije spriječilo da uskoči u ocean i potraži osvježenje, dok su mu društvo pravili Owen Wilson i njegova djevojka Caroline Lindqvist.

PROČITAJTE  Violeta iz Boljeg života o ljubavi s mlađim muškarcem: Unio mi je novu radost

Što se Billyjeva ljubavnog života tiče, bio je u braku s Lisom Collins od 1989. do 1995. godine, a bio je zaručen i s glumicom Leonorom Varelom. Zaprosio je i kolegicu Kelly Brook, ali s njom se razišao 2008. godine. Nakon nje je bio u vezi s hrvatskim modelom Jasminom Hdaghom, no veza nije dugo potrajala. Poslije svih nesretnih ljubavi glumac je upoznao Candice Neil, s kojom je dobio dvije kćeri i s kojom je trenutačno zaručen.

Autor: D. K.

Pas traži pažnju na genijalan način: “Ušlo mu je u naviku”

Zgodna Kolumbijka objavila snimku s treninga, pogled mnogih bježi na njena prsa