in

PEH ZA PEHOM Severini se život upravo pretvorio u pakao

Severina Kojić imala je burnu godinu kada je izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom, a potom se šuškalo da se razvodi od Igora Koijića

Severina Kojić imala je burnu godinu kada je izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom, a potom se šuškalo da se razvodi od Igora Koijića.

Osim toga, ovo je i te kako loš period za pjevačicu, jer je u martu prošle godine prekinula saradnju sa menadžerom Tomislavom Petrovićem, čovjekom koji je 17 godina vodio računa o njenoj karijeri, a ubrzo nakon toga je mijenjala saradnike.

Severina se navodno prošle nedelje posvađala i sa kumom Andreom Čermak.

“Poslala je kumi brojne poruke u kojima joj zamjera kako nije uz nju u teškim trenucima, a zatim su se ozbiljno posvađale. Severina, inače, ima običaj da radi takve stvari kada je loše volje”, kaže izvor blizak pjevačici.

Zbog toga što je bez dozvole drugog staratelja objavljivala fotografije sina na društvenoj mreži Instagram, Severina je navodno od suda kažnjena sa 340.000 eura. Osnovna kazna navodno je bila 3.600 eura, a ona je potom objavila još nekoliko fotografija sina i svaka sljedeća kazna se duplirala, a na konačan zbir dodate su brojne kamate. Ova kazna navodno dolazi na naplatu ove nedelje, što dodatno otežava Severini čitavu situaciju.

Sedmogodišnji dječak priveden zbog prodaje narkotika: Ne mogu mu ništa zbog zakona

Ako se ovo potvrdi mijenja se kompletna istorija Srba i Srbije: Ko je sahranjen u “Grobu 18”?